Berte mrkvu a na medvede!
07 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Richard Takáč šiel na medveďa s mrkvou, Veronika s Fredym. Všelijakí sme ľudia. Ale v niečom sme rovnakí. Stretnutia s medveďom sa bojíme všetci. Len Janko Budaj a jemu podobní nie.

Ako ochranu si niekto berie so sebou sprej, ale bojkovia do lesa radšej nejdú. Čo keď tam stretnú našu najväčšiu šelmu?

A keď tam tí odvážnejší už teda idú, musia sa na medveďa pripraviť. Nemyslím fyzicky, žeby sa s ním púšťali zápasiť. Ako cvičenej opičke mu ponúknu miesto seba nejakú maškrtku. Niečo, čo má macko rád.

Aj naša najznámejšia Veronika mala to „šťastie“ stretnúť v lese medveďa. Keď o tom písala, mnohí si z toho robili srandu. Veronika si vykračovala s malým Fredym. Neviem, či to mala byť maškrta alebo obrana. Ako sústo je to malé a štekať to tiež poriadne nevie. Tak neviem.

Keď medveď zacítil Veroniku, zobudil sa, zareval, že človečina smrdí,  a ufujazdil. Zlé jazyky hovoria, že sa jej naľakal, ale ja si to nemyslím. Skôr si myslím, že Veronika natrafila na vegetariána. Ale muselo to byť niečo strašné. Veronika sa priznala, že keď sa vrátila z prechádzky, musela si dať... Nie, druhé gate nie, ak si to myslíte, musela si dať frťana.

Veronika má zo stretnutia s medveďom aj ďalšiu skúsenosť.

To bolo na Aljaške. Na strome boli dve medvieďatá a mama medvedica číhala na ceste. Veronika vycúvala čo najďalej a našťastie sa nič tragické nestalo.

Richard Takáč sa vybral v nedeľu aj s kamarátom do lesa. Pre istotu poslúchol bývalého ministra Janka Budaja a zobral si zväzok čerstvej mrkvy. Medvede na Hornej Nitre sú premnožené, čo ak by nejakého maca vegetariána stretol.

Stretko sa nekonalo, a tak Riško na posede s kamarátom mrkvičku schrúmali. Možno ho zbadajú nabudúce. Lebo: kto má mrkvu rád, ten má dobrý zrak!

Všetci sa s.r. s Borisom, a on nie a nie odísť
Všetci sa serú s Borisom, a on nie a nie odísť. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka. Babky demokratky a naše novodobé sufražetky už majú dosť podpisov. Dokonca štyri navyše. Chvalabohu, veď sa aj čosi nabehali. A majú dosť aj Borisa. Idú ho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme