Andrej Danko: Sulík je pokrytec (VIDEO)
05 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Andrej Danko (SNS) konštatuje, že na dnešnú schôdzu by sa mal Richard Sulík a jeho poslanci zo SaS dostaviť, aby mohli hlasovať za odvolanie Borisa Kollára (Sme rodina). V utorok totiž parlament nebol uznášania schopný. Napriek tomu, že Sulík si myslí, že Kollár nemá po zverejnení fyzického násilia na ex partnerke čo hľadať na poste predsedu parlamentu, na schôdzi o jeho odvolávaní sa nezúčastnil.

Poslanci sa čoskoro pokúsia otvoriť mimoriadnu schôdzu NR SR, na ktorej by mohol byť odvolaný predseda Boris Kollár. Andrej Danko vyčíta Richardovi Sulíkovi a jeho poslankyniam neúčasť na utorkovom zasadnutí. Danka to viac-menej neprekvapuje, lebo Sulík podľa neho "jedno hovorí a iné robí". Dnes by mal byť podľa predsedu SNS v parlamente a hlasovať. Danko tiež v ostatných dňoch predstavil aplikáciu pre členov volebných komisií.

Mimochodom, voľby ...

Slovenská národná strana nedávno predstavila aplikáciu, ktorá zabezpečí paralelné sčítanie hlasov z jednotlivých volebných okrskov. Vytvoril ju Adam Lučanský a členovia komisií cez ňu budú posielať zápisnice z jednotlivých okrskov. Jej cieľom je zamedziť tomu, aby sa „nepohodlné hlasy“ ocitli v koši, prípadne aby boli voľby zmanipulované.

Aplikáciu nájdetu TU:  https://t.me/VolebnyRobo

Pokračujú 5. júla

 Ďalší pokus o začiatok mimoriadnej schôdze Národnej rady (NR) SR k odvolávaniu predsedu NR SR Borisa Kollára (Sme rodina) sa začne v stredu (5. 7.) od 9.00 h. Oznámil to v pléne podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO) po tom, ako sa ani na druhýkrát nepodarilo v utorok začať rokovanie. Parlament nebol uznášaniaschopný, prezentovalo sa len 71 poslancov z potrebných 76.

AKTUALIZOVANÉ: Poslanci neboli uznášaniaschopní, schôdzu sa pokúsia začať o polhodinu
(Aktualizované) Ďalší pokus o začiatok mimoriadnej schôdze Národnej rady (NR) SR k odvolávaniu predsedu NR SR Borisa Kollára (Sme rodina) sa začne v stredu (5. 7.) od 9.00 h. Oznámil to v pléne podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽANO) po tom,... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Sulíkova bezcharakternosť

Danko upozornil, že predseda SaS jedno povie a niečo celkom iné urobí.

„Ak by totiž Sulík bol v utorok v NR SR, spolu s ním Cigániková a Marcinková, schôdza na odvolanie Borisa Kollára by bola otvorená a Kollár by bol odvolaný. Richard Sulík urobil opäť špinavý kšeft,“konštatuje Danko a pripomína, že Sulík položil niekoľko vlád a vymenoval niekoľko ďalších oblastí, v ktorých mohol ako minister hospodárstva pomôcť.

Dubaj, či Austrália?

„Podnikateľom pomohol akurát s tým, že nelepia nálepky z STK na predné sklo, ale podnikateľom s obratom nad 50-tisíc eur navrhol zdvihnutie daní z 15 percent na 20 percent,“ pripomína predseda SNS, podľa ktorého je Sulík v Dubaji, alebo v Austrálii. Ak nie, tak pri najbližšom zasadnutí Národnej rady zahlasuje za to, že Kollár, ktorý pravdepodobne spáchal násilný trestný čin, bude z postu predsedu odvolaný.

Ide o oveľa viac, ako "iba" o sviatok dvoch svätcov
Príchod vierozvestov Cyrila a Metoda na naše územie je zdrojom nábožnosti, solidarity a slovanskej vzájomnosti nielen pre Slovákov, ale aj Moravanov, Čechov, Bulharov či Macedóncov. Slovenská republika si 5. júla štátnym sviatkom pripomenie... Čítať ďalej
05 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/ TA SR

Dopadne Kollár ako Kotleba?

Danko si myslí, že ak by aj Kollárova strana vo voľbách získala nad 5 percent voličských hlasov, môže kvôli napadnutiu ex-partnerky prísť o mandát poslanca rovnako, ako sa to stalo svojho času Mariánovi Kotlebovi.

„Boris Kollár, hodinky ti tikajú a vy, pán Sulík, veľmi rýchlo nabehnite do Národnej rady,“uzatvára Andrej Danko.

Plodná debata z dielne SNS (VIDEO)
Traja kandidáti do parlamentu SNS v Košiciach okrem svojho programu predstavili aj unikátny program na paralelné sčítanie hlasov. Andrej Danko, Roman Michelko a Rebeka Riabová sa zhostila úlohy moderátorky diskusie s voličmi. V metropole východu sa... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme