V Bratislave sa dnes doparkoVALLO
04 | 07 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Hlavné mesto hlási v utorok výpadok systému Bratislavského parkovacieho asistenta (PAAS). Kontrola parkovacích lístkov v zónach PAAS je pozastavená do 14.00 h. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Z dôvodu technického výpadku na strane dodávateľa informačného systému PAAS je aktuálne nemožné zakúpenie parkovacích lístkov a parkovacích kariet," konštatuje bratislavský magistrát.

Hlavné mesto deklaruje, že s dodávateľom pracuje na čo najskoršom vyriešení problému. Kontrola parkovacích lístkov je pozastavená do 14.00 h, v prípade predĺženia výpadku bude o ňom informovať, rovnako ako o opätovnom spustení kontroly.

Matovič KLAME, tvrí Zuzana Šubová
Bývalý premiér Igor Matovič pred pár dňami povedal v médiach, že o Vlčanových a Kissových prešľapoch sa dozvedel až od poslanca Šudíka. Toto tvrdenie je vraj lož a Zuzana Šubová má aj dôkaz! Zuzana Šubová je bývalá riaditeľka protikorupčnej... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik