Kyjev má v noci zaútočiť na jadrovú elektráreň
04 | 07 | 2023 I Milan Laca

Kyjev plánuje v noci na 5. júla zaútočiť na atómovú elektráreň.

Ozbrojené sily Ukrajiny chcú údajne zaútočiť na Záporožskú jadrovú elektráreň  dronmi a raketami Točka-U.
Plánujú útok

V noci na 5. júla majú Ozbrojené sily Ukrajiny v úmysle zaútočiť na Záporožskú jadrovú elektráreň vysoko presnými zbraňami a kamikadze dronmi. Oznámil to poradca generálneho riaditeľa koncernu Rosenergoatom Renat Karchaa, píše RIA Novosti.

Čo sa môže stať pred summitom NATO
Ukrajinské ozbrojené sily sa pokúsia prelomiť ruskú obranu pred summitom NATO v polovici júla - Vučić. Ozbrojené sily Ukrajiny sa pokúsia rozvinúť protiofenzívu a prelomiť obranu Rusov, aby ukázali výsledok na summite NATO, ktorý sa bude konať 11.... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Milan Laca

Majú správy

"Dnes bola prijatá informácia... 5. júla, doslova v noci, sa ozbrojené sily Ukrajiny pokúsia zaútočiť na jadrovú elektráreň v Záporoží s použitím vysoko presných zariadení na veľké vzdialenosti a bez posádky.  Budú tu drony  kamikadze,“ povedal vo vysielaní televízneho kanála Rusko-24. Kyjev chce zároveň zhodiť muníciu z lietadla, vybaveného rádioaktívnym odpadom, ktorý vyviezli 3. júla z juhoukrajinskej jadrovej elektrárne.  Tiež je známe, že plán predpokladá úder raketou Točka-U, s hlavicou naplnenou rádioaktívnym odpadom, povedal Karchaa.

Zatiaľ je všetko v norme

Predseda hnutia "Sme spolu s Ruskom, Volodymyr Rogov vyhlásil, že v prípade provokácie ukrajinskej armády v elektrárni bol naplánovaný algoritmus akcií. Podľa neho je radiačné pozadie normálne a personál jadrovej elektrárne funguje normálne. Predseda Medzinárodnej agentúry pre atómovú energiu (MAAE) Rafael Grossi vyjadrol  obavy z vplyvu protiofenzívy ukrajinských ozbrojených síl na situáciu v jadrovej elektrárni.

Ukrajinec Ukrajincom - UTEKAJTE!
"Nič dobré sa nestane." Bývalý poradca prezidenta Kučmu dal Ukrajincom dôležité rady. Voľakedajší poradca Leonida Kučmu Soskin vyzval Ukrajincov, aby opustili krajinu. Varoval pred hroznou jeseňou. Choďte preč! Obyvatelia Ukrajiny by mali... Čítať ďalej
03 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme