Predseda Hlasu hlási: Už v piatok nás čaká prekvapenie
04 | 07 | 2023 I Eka Balašková

V piatok sa Peter Pellegrini chystá predstaviť verejnosti svoju novú knihu, na ktorej nejaký čas pracoval. To, že vychádza pred voľbami nie je náhoda. „Hovorím o stave normálnosti,“ napísal Pellegrini k svojej knihe na Facebooku.

Pellegrini konštatuje, že nežijeme normálne časy a uvádza niekoľko príkladov, prečo je naša situácia nenormálna. Vo výpočte pokračuje vo svojej novej knihe. Pellegrini nie je jediný, kto píše knihu. Svoje pamäti chystá aj Alena Zsuzsová, knihy však napísalo aj mnoho politikov.

Toto nie je normálne

„Nie, nie je normálne, že sme mali na Slovensku takmer rok vládu bez dôvery. Nie je to normálne nikde na svete. Na Slovensku je to o to horšie, že to bola mizerná vláda v demisii, vedená neschopným premiérom, ktorý si namiesto práce pre ľudí robil politickú kampaň svojej novej strane. Nie je normálne, aby sa všetky kauzy zmietli zo stola len preto, že je ich priveľa a novinárom sa ich nechce dosledovať do konca. Nie je normálne, aby nikto nebol schopný vyvodiť politickú zodpovednosť za osobné zlyhania. To je šialené, nie normálne,“ konštatuje Pellegrini.

&id=100044142110660

Nová kniha

„Expremiér Heger nazval tento stav „krízou chaosu“. To je teda vskutku svetový unikát – 𝗲𝘀̌𝘁𝗲 𝗮𝗷 𝗰𝗵𝗮𝗼𝘀 𝘀𝗮 𝘂 𝗻𝗮́𝘀 𝗱𝗼𝘀𝘁𝗮𝗹 𝗱𝗼 𝗸𝗿í𝘇𝘆. Vo výpočte nenormálností bývalej vlády by sa dalo pokračovať ešte hodiny, ale to nie je cieľom. Ako z toho von? To si môžete prečítať v mojej novej knihe,“ odporúča predseda Hlasu.

Marián Kočner: Hrozí mu vážna operácia
V poslednú júnovú sobotu bol Marián Kočner z väznice v Leopoldove prevezený do Ružinovskej nemocnice. O tom, že skutočne nie je v poriadku svedčil fakt, že presun medzi jednotlivými vyšetreniami, absolvoval na vozíku. Dnes je jasná aj jeho... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Spoza mreží

Svoje pamäti cez advokáta Štefana Neszméryho avizuje aj Alena Zsuzsová.

„Každý si myslel, že medzi Kočnerom a Zsuzsovou bola nejaká intimita, ale ich vzťah neprekročil osobnú hranicu. Možno to opíše Alena vo svojej knihe,“ hovorí Neszméry o jednom z možných motívov knihy. Možno však bude písať aj o tom, ako to bolo skutočne s vraždou Jána Kuciaka. Možné však je aj to, že kniha bude o ťažkom živote za múrmi väzenia. Jedným z motívov však môžu byť aj jej medializované kontakty s rôznymi politikmi. Glváč (Smer), Kollár (Sme rodina) či Danko (SNS) sa v tejto súvislosti spomínali najčastejšie. Rovnako aj Daniel Lipšic, no ten kontakt s ňou poprel.

Zsuzsová píše knihu. Natrie v nej Lipšica?
Alena Zsuzsová má podľa súdov „na svedomí“ hneď niekoľko vrážd, za ktoré je zatiaľ neprávoplatne odsúdená na 25 rokov. Ak by si teda mala odsedieť celý trest, vyšla by z väzenia ako 74-ročná. Svoj život za mrežami však rozhodne nechce len tak... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Radičová, Kiska, Schuster

Nie len ich, ale aj mnohých ďalších politikov spája fakt, že po stiahnutí sa z politického života sa venovali písaniu. Rudolf Schuster aj na politickom dôchodku napísal 19 kníh, medzi ktorými nechýbali cestopisy, ale aj literatúra faktu, či román.

Jednu knihu napísal Mikuláš Dzurinda, dva tituly vyšli Vladimírovi Mečiarovi a písaniu nejaký ten deň obetoval aj František Mikloško. Asi najznámejším niekdajším politikom, ktorého knihy sú doslova bestsellermi, je Jozef Banáš, ktorý pôsobil okrem iného aj v diplomacii.

Facebook (self)

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik