Politológ objavil plagát SASKY za všetky drobné!
03 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Najnemožnejšia predvolebná reklama? Politológ Jozef Lenč našiel nadejného adepta na tento titul.

„Cestu do Bratislavy už lemujú bilbordy nádejných poslancov a lídrov do ťažkého obdobia (Dzurinda), ktorí sa predbiehajú v trápnosti svojich sľubov. Prím medzi nimi hral Alojz Hlina so svojou veľkou hlavou v malom stvrorci a tromi prioritami ekonomický rast, ekonomický rast a ekonomický rast,“ píše Lenč vo svojom statuse na Facebooku.

„Avšak súťaž o vizuálne najdebilnejší bilbord vyhráva.. Opäť niečo z dielne Marka Prchala,“ poukazuje Lenč na plagát SASKY, na ktorom Jana Bittó Cigániková objíma Máriu Kolíkovú. K tomu je popis: "Za ženy nerozhodujeme, za ženy bojujeme." 

„Najskôr som si myslel, že je to nejaká reklama na dôchodkové poistenie - reku dcéra s mamkou - potom, že ide asi o reklamu na mydlo Dove a nakoniec? Športka a Saska s tak malým textom, ktorý si neprečíta ani oddaný svedok Sulíkov,“ uzatvára Lenč.

Facebook Jozef Lenč | Bilbord strany SaS.
 

PRIESKUM! SNS v parlamente! SaS na hrane!
Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali v júni, vyhral by ich Smer-SD so ziskom 19 percent hlasov. Druhá v poradí by skončila strana Hlas-SD (16,3 percenta), po nej nasleduje Progresívne Slovensko (13,5 percenta). Vyplýva to z prieskumu,... Čítať ďalej
30 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme