Po prvé! Mária Kolíková predstavila svoju rodinu! (FOTO)
03 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Mária Kolíková, exministerka spravodlivosti, ktorá opustila Za ľudí Veroniky Remišovej a aktuálne kandiduje za stranu Richarda Sulíka, SaS, snáď po prvýkrát predstavila na sociálnej sieti svoju rodinu. Emotívne slová, ale medzi riadkami nájde pozorný čitateľ aj predvolebné obdobie, v ktorom sa už aktuálne politici nachádzajú.

"Toto je moja najbližšia rodina, chyba tu len môj muž, ktorý je práve na služobnej ceste. Tak ako nás vidíte, sa každý deň o seba staráme, ľúbime, ale i občas hneváme, aby sme sa znovu udobrili, veľmi sa vzájomne potrebujemem" píše Mária Kolíková.

"Áno, verím, žijem tým, že rodina je základ všetkého. Pre každého je rodina niečo iné. Neexistuje ideálna schéma. Ideálna je láska, ktorá v každej takejto naozajstné rodine je. V jednej môžu byť dve matky, v inej jedna, v druhej dvaja otcovia, v inej starý rodič a otec, v ďalšej starý rodič, matka, deti..podstatne je, či v nej je láska. To je pre mňa kľúč pre poznanie, či je to rodina," dodáva Kolíková.

FOTO: Facebook: Mária Kolíková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik