Martin Klus naklusal! Internet si pamätá, bude to mať ťažké!
03 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Martin Klus, odídenec s SaS a bývalý štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí skončil v strane SaS dobrovoľne, potom, ako sa SaS rozhodla, že odchádza z koalície Eduarda Hegera. Vtedy Klus dal veľmi silné vyhlásenie. Uveriteľné. Dnes je všetko inak. Martin Klus naklusal, bývalý liberál si našiel "novú rodinu".

Martin Klus, potom, ako opustil materskú stranu SaS, zakotvil.

V čase, keď odchádzal, nielen z SaS, ale aj z pozície štátneho tajomníka dal Klus veľmi silné vyhlásenie.

"Niekoľkokrát som verejne vyhlásil, že sa nepridám k žiadnej strane. Nebudem kandidovať v žiadnych voľbách, ktoré budú na Slovensku 30. septembra," uviedol vtedy Klus.

Uchádzať sa podľa vlastných slov chcel o diplomatické služby a nechcel byť už nijako spojený so slovenskou politikou. Vtedy sa cítil, ako dosť vplyvná osoba, čo sa týka sociálnych sietí, ale uviedol, že slovenskú politiku už rozoberať a komentovať nebude.

VIDEO:

Niekoľko mesiacov po silnom vyhlásení Martina Klusa, sa stalo niečo úplne iné. Neskutočný obrat

Martin Klus, odídenec s bývalej liberálnej SaS, bude kandidovať v strane normálnych, Borisa Kollára, Sme rodina. Na kandidátnej listine bude mať číslo 150.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik