Desivé proroctvo Baby Vangy na ďalšie mesiace. TOTO náš čaká!
03 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Keď sa povie meno Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova, zauvažujeme, „kam toho človeka zaradiť“. Určite niekde na Balkán, veď to znie tak ... možno Bulharsky, možno Macedónsky. Keď sa však povie „Baba Vanga“, každému je hneď jasné, o koho ide. Nečudo, jej proroctvá v ostatných rokoch nabrali na popularite. Hoci je po smrti takmer 30 rokov, vykladači Baby Vangy jej pripisujú stále nové a nové predpovede. Inak tomu nie je ani pre druhú polovicu tohto roka.

Príbeh, ako prišla k víziám je známy. Menej známe je, že ju kvôli nim vyhľadával napríklad aj sovietsky vodca Leonid Brežnev. Podľa jej predpovedí má ľudstvo pred sebou ešte tritisíc rokov, no predpoveď na tento rok vôbec nie je pekná. Máme sa obávať biologických zbraní, posunu zemskej dráhy, či obrovského sucha.

Dramatický osud

Vangelija mala 12 rokov, keď sa bulharskou dedinou, kde žila, prehnalo tornádo. To dievčatko odnieslo o pár kilometrov ďalej a rrodičia ju našli po niekoľkých dňoch hľadania. Zúboženú a bez zraku. A práve počas týchto dní vraj mala prvú víziu.

Za jej veštbami prichádzali aj poprední predstavitelia východného bloku. Bola známa tým, že sa ku každému správala rovnako a pomáhala ako obyčajným ľuďom z okolia, tak známym a bohatým príchodzím.

Žena, ktorú zavraždili mačetou mala hľadať pomoc na polícii! JEJ SESTRA SA OZVALA!
V Dubnici nad Váhom došlo k brutálnemu napadnutiu. 40-ročná žena tu podľa trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Kataríny Kuzmovej utrpela mnohopočetné sečné zranenia, ktorým na mieste podľahla. Podľa predbežných informácií mal byť útok... Čítať ďalej
30 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Skončíme o tritisíc rokov

Vanga podľa portálu Daily Mail zanechala predpovede na každý rok až do roku 5079. Pre rok 2023 pripravila niekoľko desivých predpovedí.

Biologické zbrane

Hoci Dohovor OSN o biologických zbraniach zakazuje experimenty s nimi podľa Daily Mail Vanga predpovedala, že „veľká krajina“ bude vykonávať štúdie biologických zbraní na ľuďoch, čo by malo za následok smrť tisícov ľudí. Pre rok 2023 predpovedala aj možný výbuch jadrovej elektrárne.

Planetárna zmena

Baba tiež predpovedala, že Zem zažije nejakú zmenu na svojej obežnej dráhe - hoci podrobnosti o tom neboli uvedené. Každý rok Zem prekoná 584 miliónov míľ okolo Slnka, avšak obežná dráha sa môže mierne posunúť v dôsledku gravitačných síl iných planét. Radikálny posun by znamenal obrovské zmeny pre naše životné prostredie, Zem a život na nej by sa úplne zmenili.

Ilustračný obrázok / Twitter (Space.com)

Obrovská slnečná búrka

Príchod slnečnej búrky takej veľkosti, akú sme na planéte Zem ešte nevideli, je ďalším desivým proroctvom. Slnečné búrky by mohli spôsobiť hromadné výpadky prúdu a výpadky komunikácie, čo by spôsobilo množstvo problémov.

Vyskytujú sa, keď sa zo slnka uvoľní výbuch energie, ktorý vyšle elektrické náboje, magnetické polia a žiarenie, ktoré sa rútia na Zem.

Na mieste katastrofy Titanu našli pozostatky posádky
Americká pobrežná stráž našla pozostatky, o ktorých sa predpokladá, že zomreli na palube ponorky Titan, ktorá sa potopila v Atlantiku, uviedla agentúra vo vyhlásení. Zdravotníci majú teraz v úmysle vykonať formálnu analýzu týchto pozostatkov, ktoré... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Zakázané prirodzené pôrody

Bizarný scenár by nastal, keby vládni úradníci presadzovali produkciu ľudského života pestovanú v laboratóriu a obmedzovali prirodzené pôrody. Medicínski experti by mohli rozhodnúť o tom, kto sa narodí, zatiaľ čo rodičia by si mohli prispôsobiť svoje črty a vzhľad – napríklad farbu vlasov a farbu očí.

Sucho

Nedostatok vody zaznamená Spojené kráľovstvo. Krajiny ako Portugalsko a Taliansko hovoria občanom, aby sa pokúsili obmedziť používanie vody.  Toto proroctvo je celkom reálne – už niekoľko rokov aj v našich zemepisných šírkach zažívame aj niekoľko mesiacov trvajúce suchá, kedy v niektorých oblastiach Slovenska prší len minimálne.

ZARUČENÝ ODPUDZOVAČ MEDVEĎOV: Remišová stretla v lese medveďa! ZĽAKOL SA JEJ
Máme recept na plašenie nepohodlných medveďov! Je ním naša Verča. Poslankyňa Národnej rady SR Veronika Remišová (Za ľudí) sa na sociálnej sieti podelila o svoj nečakaný zážitok z prírody. Počas prechádzky v lese so psom mala nezvyčajný... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik