Marián Kočner: Hrozí mu vážna operácia
02 | 07 | 2023 I Eka Balašková

V poslednú júnovú sobotu bol Marián Kočner z väznice v Leopoldove prevezený do Ružinovskej nemocnice. O tom, že skutočne nie je v poriadku svedčil fakt, že presun medzi jednotlivými vyšetreniami, absolvoval na vozíku. Dnes je jasná aj jeho diagnóza, ktorá vedie k operácii.

Neskôr bol odsúdený Marián Kočner prevezený do nemocnice v Trenčíne, kde už bolo jasné, že je zavodnený a jeho liečba bude trvať dlhšie. V nedeľu (2. júla) bol prevezený späť do Ružinovskej nemocnice, kde sa podľa informácií TV JOJ má podrobiť operácii pľúc.

Problém – zavodnenie

V utorok sa verejnosť dozvedela informáciu, že Kočner bol prevezený do trenčianskej nemocnice, ktorá je určená pre obvinených a odsúdených.

„Podľa našich informácií bol Kočner extrémne zavodnený, mal mať tekutinu v hrudnej a brušnej dutine. Tú mu mali vypumpovať a zaviesť katéter (cievkovač), s ktorým by mal fungovať tri týždne,“  prišli prvé kusé informácie. Nič viac však nechcel povedať ani Kočnerov advokát.

„Mne dávajú informácie o pobyte klienta až s odstupom času. Nemám teda vedomosť, či je na vyšetreniach, alebo je už umiestnený v Trenčíne,“   povedal.

VÁŽNY STAV: Kočner v nemocnici, diagnózu nevie ani advokát
V sobotu (24. júna) Slovenskom prebehla správa, že Marián Kočner bol s vážnymi zdravotnými problémami eskortovaný do Ružinovskej nemocnice, kde absolvoval lekárske vyšetrenia. Dnes už je jasné, že Kočner skončil v nemocnice v Trenčíne, v tamojšej... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Opäť v Ružinove

V nedeľu (2. júla) TV JOJ informuje, že Mariána Kočnera popoludní ozbrojené policajné komando previezlo do nemocnice v Ružinove. Policajti po polhodine nemocnicu opustili, ostali v nej len príslušníci Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS).

 

Problémy s pľúcami

Podľa aktuálnych informácií má byť Kočner ľudovo povedané „zavodnený“ a čaká ho operácia pľúc. JOJ-ka informuje, že Kočner mal vážny problém s dýchaním, čo mu komplikovalo iné ochorenie.

Pojednávanie s bývalým prezidentom A. Kiskom pokračuje v septembri
Pojednávanie s bývalým prezidentom Andrejom Kiskom v kauze KTAG bude pokračovať 20. septembra. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Okresného súdu v Poprade Ivana Petrufová. Ako povedala, súd na piatkovom (30. 6.) hlavnom pojednávaní pokračoval v... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik