Hlas odporcov ilegálnej migrácie zaznel z Malaciek (VIDEO)
02 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Názov občianskeho združenia DIR-publikum vám možno veľa nepovie. Keď však počujete mená, ako Judita Laššáková, či Marek Ťapák, všetkým je jasné, pod akou hlavičkou sa konalo 1. júla 2023 stretnutie v Malackách. Jeho úlohou bolo upozorniť kompetentných na nesúhlas obyvateľov s vybudovaním tábora pre ilegálnych migrantov, ktorý sa v meste chystá. Do Malaciek preto prišli gen. Ševčík, Štefan Harabin, Rudolf Huliak, alebo aktivisti Adriana Kráľová, Erik Mikurčík, či Miroslav Čimo.

Niektorí rečníci sa publiku prihovárali cez online priestor. Takými boli Juraj Štubniak, Danny Kollar, či Ľubo Belák. Posolstvo za všetkých rečníkov zhrnula podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová, ktorá tiež pripomenula súvislosti, v akých sa nežiadúci jav nelegálnej migrácie odohráva.

Prečo boli v Malackách

Podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová na sociálnej sieti pripomína, že Čaputovej vláda pod vedením Ľudovíta Ódora mieni v Malackách vybudovať tábor pre ilegálnych migrantov. A práve preto sa stretli v Malackách. Diskutovali s občanmi a „...vypočuli sme si názory tých, ktorých by sa takéto šialené liberálne opatrenie najviac dotklo.

Komárnom prejde aj sto migrantov denne! Obávajú sa ich aj v Malackách (VIDEO+GALÉRIA)
Ministerstvo vnútra (MV) SR sa pripravuje na ďalšiu vlnu príchodu nelegálnych migrantov – samosprávu mesta Malacky ani len neinformovalo o fakte, že v Malackách mieni vybudovať „humanitárne centrum", v ktorom nájdu ubytovanie aj nelegálni... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Ilegálna migrácia ako súčasť plánu

„Absolútne odmietame všetky plány na akékoľvek presídľovanie migrantov na Slovensko! Západ nám chce zase vnucovať svojich migrantov (alebo si zase za nich chce od nás vynucovať peniaze) a preto je potrebné si ujasniť, kto za migračnú krízu môže.“ vysvetľuje Kramplová tým, ktorí sa nemohli zúčastniť stretnutia. Pripomína tiež, že Slovensko ani Sýriu, ani Líbyu nebombardovalo, preto nie sme povinní riešiť ich situáciu. Sú to problémy, ktoré spôsobili vlády západných štátov svojou politikou za ostatných 30 rokov nie len v zmienených krajinách, ale aj v Iraku, či Afganistane.

Facebook / Jaroslav Sedlák

Odkaz malackého stretnutia

„Slovensko s ich pomýlenou liberálnou migračnou politikou nesúhlasí. Potrebujeme, aby Slovensko do žiadnej svojej pomýlenej migračnej politiky nezaťahovali! Presne toto isté odkazujeme aj ministrovi vnútra Šimkovi, jeho predchodcovi Mikulcovi, riaditeľovi migračného úradu Orlovskému a ďalším notorickým slniečkárom z mimovládok prijímajúcim financie zo zahraničia,“ píše Kramplová a pripomína, že na Slovensku nepotrebujeme „no-go“ zóny, ani nepokoje, aké momentálne zažíva Francúzsko.

Štubniak o zákone

Juraj Štubniak dopĺňa Kramplovú a poukazuje na fakt, že s niečím, že ilegálna migrácia stojí mimo zákon a tak pri nej treba aj postupovať. Ilegálnych migrantov by systém nemal ubytovať, ale internovať, ako osoby porušujúce zákon.

„Vy, keď porušíte zákon, určite vám nepríde ďakovný list, ale príde trest,“ konštatuje Štubniak. Preto za problém nepovažuje ilegálnu migráciu, ale nedodržiavanie zákona.

Nebojte sa, o Remišovú neprídete!
Ak ste sa viacerí zľakli, že kvôli nízkym preferenciám prídete o Veroniku Remišovú, nezúfajte! Píše známa právnička Judita Laššáková "Strana Demokrati na vás myslela a do čela svojej kandidátky postavila Andreu Letanovskú. Bude dôstojnou náhradou... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Ako to treba riešiť?

Štubniak si myslí, že aj problém nelegálnej migrácie treba riešiť v miestach jeho vzniku, teda  v krajinách, odkiaľ ľudia utekajú, ale poriadok by si mali spraviť aj krajiny, ktoré „flagrantne porušujú imigračné zákony platné v každej krajine EÚ.“ Súhlasí s Kramplovou, podľa ktorej je toto problém západných vláda a zahraničnej politiky ostatných 30-tich rokov ich pôsobenia.

https://www.youtube.com/watch?v=hI0brbYrd-0&t=48s&ab_channel=eReport

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik