Erik Kaliňák: Kým to nie je trestné, chcem hovoriť, že to nie je normálne (VIDEO)
03 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Erik Kaliňák ešte pred tým, ako sa „hanobenie rodovej identity“ stane trestným činom vysvetľuje, prečo šiel do politiky. Vo videu sú použité také informácie, ktoré sa páčia hádam len Progresívnemu Slovensku.

Kaliňákovi sa nepáči fakt, že aktivisti akúkoľvek zvrátenosť mienia povýšiť na normu a upozorňuje, že rodová identita sa neprieči len zdravému rozumu, ale aj vede. Video, ktoré Kaliňák prikladá dokazuje, že sami títo aktivisti nevedia na niektoré otázky odpovedať, preto sa tvária, aké sú im tieto reči nepríjemné. Pýtať sa, je ale prirodzené. Podľa aktivistov však transfóbne.

Upozorňuje tiež, že je množstvo ľudí, ktorí tomuto podľa jeho slov šialestvu uverili a trpko na to doplatili. Ponúka príbeh muža, ktorý má za sebou sedem operácií, má za sebou infarkt zo stresu a množstvo zdravotných problémov, nad ktorými si "umýva ruky" aj lekár, ktorý mu v tranzícii pomohol, no na možné následky ho vôbec neupozornil...

SMER-SSD nebude strácať čas schôdzou o Kollárovi
Na mimoriadnu schôdzu Národnej rady SR k odvolaniu Borisa Kollára (Sme rodina) z funkcie predsedu parlamentu nepríde ani jeden poslanec za Smer-SD. Avizuje to predseda strany Robert Fico. Dodal, že Kollára vyzvali na odstúpenie a je na ňom, či to... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Kaliňák tiež upozorňuje, že keď v RTVS otvoril problematiku hormonálnych blokátov, moderátor ho "poopravil", že tie blokátory predsa nikomu neuškodia a keď ich človek vysadí, normálne sa vyvíja ďalej. Politik však aj toto tvrdenie vyvracia videom, v ktorom po tom, ako 14-ročnému dievčaťu po vysadení hormonálnych blokátorov diagnostikovali osteoporózu - diagnózu (zväčša) žien po 60-tke.

Kaliňák nepolemizuje s dospelými, ktorí sa pre zmenu rozhodnú sami a za vlastné peniaze. Odmieta však rešpektovať právne úpravy, ktorými sa aktivisti snažia manipulovať deti poza chrbát rodičov.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik