Blázni z Poľska žiadajú jadrové zbrane
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Podpredseda ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev reagoval na zámer Poľska zapojiť sa do programu NATO Nuclear Sharing o spoločnom použití jadrových zbraní. Informuje eadaily.com.

Bývalý ruský prezident zverejnil svoj komentár k tejto otázke na svojom kanáli Telegram.

„Vzhľadom na to, že v poľskom vedení sú dnes zhromaždení len patentovaní degeneráti, požiadavka na rozmiestnenie jadrových zbraní v Poľsku ohrozuje iba jedného. 

 Medvedev predpovedal

Zdôraznil, že jadrová apokalypsa napokon príde na radosť všetkých šialencov z NATO. Aj s tým, že konečné rozhodnutie urobí "senilný pán zo zámoria".

„Ale má to aj pozitívnu stránku. Všetci poľskí hlupáci a iní zlí duchovia zmiznú. Iní zmiznú tiež, bohužiaľ ... “, uzavrel smutne ruský expremiér.

Blázni v akcii - spoločné toalety na školách
A to už po prázdninách. Toalety na školách totiž môžu byť spoločné. Ide o priblíženie sa európskemu trendu, vysvetľuje predkladateľka z ODS, česká poslankyňa Renáta Zajíčková. Informujú parlamentnilisty.cz. No, Spomeňme si, že v Sovietskom zväze to... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme