Hamran by mal okamžite skončiť
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Štefan Hamran je od septembra 2021 prezidentom Policajného zboru. Ako prvú prioritu si stanovil, ospravedlniť sa rodičom zavraždeného Jána Kuciaka a jeho snúbenice, za to, že polícia prípad zľahčovala. Píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok

"V rozhovore pre Plus 1 deň vtedy uviedol, cit.

“ Stretli sme sa v reštaurácii. V mene Policajného zboru som sa im ospravedlnil za zlyhanie, ktoré ich stálo takú obeť. Prišli o syna a dcéru. Bohužiaľ, Ján Kuciak sa obrátil s dôverou na políciu, aby mu poskytla ochranu vtedy, keď sa cítil byť ohrozený. Pomoc mu poskytnutá nebola a tento novinár bol zavraždený," - pripomína autor Statusu.

Lenže, je tu nová brutálna vražda a nielen

"Tento týždeň prišla brutálnym spôsobom o život matka 2 detí, vrah ju dlhodobo prenasledoval a vyvolával v nej strach o život. V roku 2021 obeť podala trestné oznámenie v obave o svoju bezpečnosť a polícia namiesto toho, aby konala sa zavraždenej, podľa vyjadrenia jej sestry vysmievala.

Vyzývam preto Štefana Hamrana, aby predtým ako si pobalí svoje veci do krabice a skončí ako prezident Policajného zboru, nech vyhľadá pozostalých tohto ohavného činu a prevezme na seba zodpovednosť za zlyhanie polície." Píše Matúš Šutaj Eštok.

ZLOČINCI Z OĽANO A PS alebo ďalšie Hamranovo zlyhanie?! (VIDEO)
Matúš Šutaj Eštok eštok komentuje nedávne kroky NAKA. Tá zadržala 5 ľudí a hneď ich aj prepustila. Boli súčasťou organizovanej skupiny tak ako to tvrdí NAKA, alebo ide len o ďalšie zlyhanie Štefana Hamrana," zamýšľa sa politik. NAKA vo štvrtok... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme