Dosť bolo liberalizmu!
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Kde sa pozriete, tam liberáli zrádzajú. Ľudí, národy, aj svoje vlastné hodnoty. Pošlime ich už konečne na smetisko dejín" - vyzýva zo siete Telegram podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.

"Čaputovej vláda už zase zradila Slovensko. Na rozdiel od Maďarska a Poľska Čaputovej avatar Ódor nezahlasoval proti migračný kvótam, ktoré sa EÚ opäť snaží pretlačiť." Píše autor statusu a pokračuje.

Ale čo čakať od politikov,

ktorí sú pupočnou šnúrou prepojení s migračným guru George Sorosom? Soros by najradšej zrušil národné hranice, všetko vraj vyrieši voľný trh a globálny kapitalizmus. Rozpusťme národy v kokakole, veď tak to chce strýc George! Ja len, že Soros je bývalý chlebodarca Čaputovej. Ódor pre neho ďalej pracuje na jeho univerzite. Ešte sa čudujete, ako títo slniečkarski extrémisti hlasujú v EÚ o migrácii?

Progresívci sa predviedli aj v Bratislave

Primátor Vallo z PS radikálne zvýšil cenu lístkov na MHD - gratulujeme študentom, ktorí volia Progresívne Slovensko, takto sa vám liberáli odvďačili. Oni doslova kašľú na strednú triedu, čo by v čistej teórii mali byť ich voliči. Liberáli nechcú ľuďom pomáhať ani s hypotékami, radšej chcú mať dobré vzťahy s bankami.

Sme to my, ľavičiari, kto bráni ľudí vo vojne, ktorú proti nim rozpútali banky

Nenažraté banky s miliardovými ziskami. Príde na psa mráz.

Liberáli zrádzajú aj hodnotu slobody, ktorou sa oháňajú od 18. storočia

V SME som sa dočítal od šéfredaktorky Balogovej, vraj profesor chémie z UMB, ktorý zdieľa Blahu, je problém. Ten pocit, keď si baba urobí kurz žurnalistiky v New Yorku a cíti sa už taká múdra, že by brala slobodu slova uznávaným akademikom - že ju hanba nefacká. Všetci totalitári si myslia, že majú patent na pravdu. A čím je človek hlúpejší, tým viac kričí, aby zakazovali názory iných - lebo nemá argumenty. V SME kričia najviac. Logicky. Balogová zo SME ako typická moderná slovenská liberálka prehovára k čitateľom jazykom fašizmu. Voltaire sa musí v hrobe obracať. Liberáli dnes bojujú proti slobode slova - haló, to čo má byť?

Francúzsko - aktuálny príklad

Výsledok vlády progresívnych liberálov vidíme aj vo Francúzsku. Krajina je v plameňoch. Násilie, bordel, vzbura. Ja chlapcom a dievčatám na Západe nechcem boriť sebavedomie, ale Rusi si problém s Prigožinom vyriešili za jedno popoludnie. Vo Francúzsku to vyzerá na dlhšie - ups. Just saying.

Kde sa pozriete, tam liberáli ničia všetko,

čo tu povojnové generácie vybudovali. Ženú nás do vojny, ženú nás do pekla. Ale hlavne, že budú kydať na socializmus, lúzri. A potom sa čudujú, že Smer má podľa najnovšieho Focusu 19 percent, čo je o percento viac ako pred mesiacom. A jeho náskok pred ostatnými sa zvyšuje. Nad 5 percent je už aj SNS. Už sa trasiete, slniečka?

Ľudia už majú liberálnych diletantov plné zuby. Ich svet je svetom voľného trhu, multikulturalizmu, arogantných bánk, zdražovania, vojny a neslobody." končí svoju úvahu Ľuboš Blaha.

ZLOČINCI Z OĽANO A PS alebo ďalšie Hamranovo zlyhanie?! (VIDEO)
Matúš Šutaj Eštok eštok komentuje nedávne kroky NAKA. Tá zadržala 5 ľudí a hneď ich aj prepustila. Boli súčasťou organizovanej skupiny tak ako to tvrdí NAKA, alebo ide len o ďalšie zlyhanie Štefana Hamrana," zamýšľa sa politik. NAKA vo štvrtok... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme