VRAŽDA v Dubnici nad Váhom: Ženu rozsekali mačetou
30 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

V Dubnici nad Váhom došlo k brutálnemu napadnutiu. 40-ročná žena tu podľa trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Kataríny Kuzmovej utrpela mnohopočetné sečné zranenia, ktorým na mieste podľahla. Podľa predbežných informácií mal byť útok spáchaný mačetou.

O vražde informoval portál Pluska.sk.

Podozrivým zo spáchania vraždy je 36-ročný muž slovenskej národnosti, ktorého už polícia zadržala. Kuzmová zdôraznila, že občanom už nehrozí žiadne nebezpečenstvo.

Prípad už podľa Kuzmovej prevzala Národná kriminálna agentúra (NAKA).

Hovorkyňa uviedla, že na mieste činu zasahuje polícia. „Viac informácií k tomuto skutku poskytneme, až keď nám to procesná situácia dovolí," dodala Kuzmová.

DRÁMA na základnej škole: Chlapec vytiahol na spolužiaka NÔŽ!
Na jednej z piešťanských základných škôl sa odohrala dráma. Jeden zo žiakov vytiahol nôž a ohrozoval ním svojho spolužiaka. Portál Noviny.sk informoval o incidente, ktorý sa udial na základnej škole v Piešťanoch. Pri odovzdávaní učebníc učiteľke... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik