TRAGÉDIA! Žena skočila s deťmi do priepasti! Ostal iba kočiarik
30 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Česká polícia vyšetruje tragické úmrtie niekoľkých ľudí, ktorí dnes popoludní skočili do priepasti Macocha. Informuje o tom spravodajský portál iDNES.cz. Má ísť o ženu a dve deti. Na mieste ostal iba kočiarik.

„Preverujeme nešťastnú udalosť, ktorá sa stala zhruba o pol jednej. Viac k tomu, bohužiaľ, zatiaľ nemôžem povedať,“ uviedol policajný hovorca Pavel Šváb.

Tragédiu podľa neho nahlásil svedok.

Výjazd k udalosti v Macoche potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Michaela Bothová.

„Naše operačné stredisko na miesto vyslalo celkovo štyri prostriedky, išlo o dva lekárske tímy, inšpektora prevádzky a vrtuľník, v súvislosti s touto udalosťou sme však už žiadnej z osôb nemohli pomôcť,“ povedala. 

Na mieste sú detektívi, okolie je opáskované.

Podľa informácií MF DNES sa nehoda stala na Hornom moste, odkiaľ je 138,4 metra na dno priepasti. Polícia prehľadáva dno, ale telo matky vo veku okolo 30 rokov a jej deti vo veku dva a štyri roky sa zatiaľ nenašli.

Fotogaléria tu

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik