Pose.ov.a, kričí Mazurek! Slovná prestrelka medzi ním a Stančíkom
30 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Republika zas vyplakáva, tvrdí Andrej Stančík (Demokrati), ktorý reaguje na príspevok Milana Mazureka (Republika). Poserovia, odkazuje im Milan Mazurel. O čo ide tentokrát?

"POSEROVIA od Hegera sa boja ísť so mnou do debaty...," tvrdí Milan Mazurek (Republika). 

"Strach zvíťazil a scvrknutí "demokrati" účasť na diskusii v TA3 zrušili. Kto by od nich čakal niečo iné...," dodáva.

VIDEO:

Stančík z Demokratov reaguje!

"Na mieste Republiky by som vážil slová. Je celý článok o tom, ako sa pán Uhrík na súde tváril, že on o facebookovej a webovej stránke Republika nič nevie a nemenežuje ju, pretože pán Sabaka na nich podal žalobu a hrozí im pokuta. Najprv útočia, šikanujú a vyhrážajú sa, potom sa tvária, že o ničom vlastne nevedia a účty, na ktorých platia stranícku reklamu, nevlastnia. Zašli tak ďaleko, že pána Sabaku vinili zo smrti pacienta v Jarovciach… Tu už rozum zostáva stáť. Držím pánovi docentovi na súde palce a verím, že za to šírenie zla a burcovanie proti nemu ponesú zodpovednosť," píše v reakcii na Milana Mazureka Andrej Stančík.

Stančík je presvedčený, že v diskusiách treba jasne ľuďom povedať, že žiadne riešenia okrem kriku a vyhrážkam odborníkom neponúkajú.

"A s kým by to vlastne chceli vládnuť? So Smerom? S tou stranou, ktorú pán Uhrík označoval za to najhoršie v slovenskej politike?" Pýta sa Stančík.

"Koniekoncov, o ich “riešeniach” vypovedajú sami. Ich predseda za kráľovský plat v Bruseli robí len videjká, nič nepresadil, nikto ho neberie za relevantného a nemá žiadnych spojencov. Nadávať na Brusel na jednej strane a brať bruselský plat za ničnerobenie na druhej, to je to pravé orechové," reaguej tiež Stančík.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik