Liberáli lynčujú učiteľa, za zdieľanie statusov podpredsedu SMER SSD
30 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Podpredseda Smer-SSD Ľuboš Blaha je pohoršený – jeden z mainstreamových denníkov „kádruje“ vysokoškolského profesora za jeho názory a zdieľanie Blahových príspevkov. Tlak na pedagóga sa zvyšuje aj zo strany univerzity, na ktorej pôsobí a poslanec nechápe, že sa takéto praktiky vôbec dejú.

Text Ľuboša Blahu vám prinášame bez redakčných zásahov v takom znení, v akom ho poslanec publikoval na svojom telegramovom kanáli.

Liberáli lynčujú učiteľa za to, že zdieľa moje statusy!

Kde to preboha žijeme?! Univerzitný učiteľ a uznávaný chemik Miroslav Iliaš je dnes prepieraný v denníku SME za to, že, citujem, "obdivuje konfliktného poslanca Smeru Ľuboša Blahu a vyzýva na obnovenie vedeckej spolupráce s Ruskom." Medzi ďalšie hrdelné zločiny tohto vysokoškolského učiteľa patrí to, že zdieľa moje statusy a želá si mier.

Odmieta nenávisť voči Rusku, Čaputovú považuje za americkú agentku a liberálne médiá považuje za dezinformačné. Skrátka, má tie isté názory ako väčšina Slovákov. A za to mu hrozí, že ho vyhodia zo školy! Lebo má svoj politický názor, na ktorý má právo z Ústavy!

Progresívne papagáje
"Progresívne Slovensko a ich posadnutosť R. Ficom" - nazvala svoju úvahu na sieti Zuzana Plevíková z Mladých sociálnych demokratov. "M. Šimečka opäť opakoval na tlačovke aj v denníku SME ako papagáj, že najväčšia hrozba pre Slovensko by bola vláda... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Univerzita Mateja Bela ho zatiaľ vyhodiť nevie, aj keby chcela, lebo svoje názory vraj nešíri na vyučovaní, ale tlak naňho sa zvyšuje. Už doňho kopú aj liberálne plátky. A SME vo svojom článku uznanlivo pripomína, že aj zlého Blahu chcela SAV-ka vyhodiť, lebo mal nesprávne názory - takto má vyzerať tá ich "sloboda a demokracia".

Každého s iným názorom skádrovať, zničiť, vyhodiť, zlynčovať, skompromitovať! SME priznáva, že Miroslav Iliaš "je v oblasti počítačového modelovania v chémii uznávaným odborníkom". Napriek tomu z neho robia monštrum. V akej dobe to preboha žijeme? V čom sa redaktori SME mentálne líšia od plnokrvných fašistov? 

Prosím, vyjadrime spolu solidaritu s pánom Iliašom. Šírte túto informáciu. Neskláňajme hlavy. Američania a ich lokálne kádre si zvykli na to, že môžu len tak zničiť životy ľuďom, ktorí majú iný názor. Za slobodu slova mučia Juliana Assangea. Z roboty vyrazili profesora Druláka. Prenasledovali doktora Lakotu či docenta Chmelára. Uštvali bývalého riaditeľa môjho ústavu na SAV Petra Dinuša, lebo odsúhlasil moju knihu o Leninovi. Vyhodili Anku Žitnú z TA3 za rozhovor s profesorom Sachsom.  A tak ďalej.

Aké bobky majú zo SMERU - SSD liberáli a neoliberáli
"ŽE AKÁ REKLAMA" - píše s radosťou na sociálnej sieti Telergram podpredseda SMERU - SSD Ľuboš Blaha. "Už o nás píše aj Washington Post - v USA sú celí vyplašení, že vyhráme voľby a zastavíme dodávky zbraní na Ukrajinu. Krajší kompliment si ani... Čítať ďalej
28 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Nie, nesmieme mlčať. Neustále si pripomínajme slávny výrok jedného nemeckého pastora, ktorý sa vzoprel Hitlerovi: "Keď nacisti prišli po komunistov, mlčal som; nebol som predsa komunista. Keď prišli po odborárov, mlčal som; nebol som predsa odborár. Keď prišli po židov, mlčal som; nebol som predsa žid. Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by mohol protestovať."

Protestujme. Bojujme za pravdu a za slobodu. A nebojme sa to povedať: Stojíme za vami, pán Iliaš! Stojíme proti fašizmu!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik