Hlas ľudu: Ficovo priznanie
30 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

"Fico: Áno, ja som zruinoval slovenskú armádu," píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Už nás neprekvapuje ani to, že v každej politickej debate bez účasti Smeru Iliev a jemu podobní útočia na Smer a dávajú diskutérom doplňujúce otázky typu:

Verím, že súhlasíte s tým, že Smer je strana, ktorá poškodzuje demokraciu  a dobré meno Slovenska doma  i v zahraničí.

Vieme, že to Smer a jeho štvavá kampaň proti našej najlepšej prezidentke spôsobili, že pani prezidentka sa rozhodla nekandidovať.

Viete, že to bol ten, ktorého meno sa nevyslovuje, kto v Nitre nepekne skandoval na adresu pani prezidentky. Všetci to počuli, len pani Beňová nič nepočula.

Vieme, že to bol Smer, kto útočil na redaktorku Jančkárovú.

Ja už len čakám, kedy obvinia Smer, že to bol on, kto začal druhú svetovú vojnu či vojnový konflikt na Ukrajine.

Ani na dnešnej tlačovke Smeru sa novinár Serebryakov nesprával ako novinár, ale ako...  Veď posúďte.

Smer na tlačovej konferencii predstavil kandidáta zo 150. miesta svojej kandidátnej listiny. Je ním predseda strany Socialisti Artur Bekmatov.

Novinár Viktor Serebryakov z Markízy mu pripomenul jeho nedávnu komunistickú minulosť a pýtal sa, či to s odstupom času ľutuje. Bekmatov v tom problém nevidí,  vníma to ako osobný  vývoj.

Zareagoval aj Fico: „Pán redaktor, nechajte ľudí, nech majú srdce tam, kde ho chcú mať! Je lepšie mať na kandidátke mladého človeka s komunistickou minulosťou ako prezidenta obžalovaného z krádeže a daňových podvodov alebo právoplatne odsúdeného zločinca  špeciálneho prokurátora.“

Markizák  neobišiel ani  súdny proces s Andrejom Kiskom, ktorý zo svojho obvinenia viní Fica.

Fico na to povedal: „ Ako ja môžem ovplyvňovať, že nešťastný, spotený pán Kiska je na súde? Čo ja s tým mám, že kradol ako straka? Veď on sa k tomu sám priznal.“ Erik Kaliňák k tomu dodal,  že za vlády Smeru bol Kiska zbavený obvinenia a za tejto vlády bol znova obvinený.  

Ďalšia otázka sa dotýkala zbraní.

„Vy ste túto vládu kritizovali za dodávku zbraní na Ukrajinu a vy ste robili to isté. Dodávali ste zbrane do Iraku a iných krajín. Nie je to z vašej strany pokrytecké?“ opýtal sa Serebryakov.

Nato Fico povedal:  „Ja som nikdy nehovoril, že my sme nedodávali zbrane do Iraku. Ale podstatný rozdiel je v tom, že táto vláda totálne oslabila obranyschopnosť krajiny. Naša armáda je na kolenách. Nemáme lietadlá, muníciu, zbrane.“

„Ale súčasný minister hovorí, že kvôli vašim predajom armáde chýba výzbroj,“ opäť zaútočil novinár.

To už Fico nevydržal a povedal: „Viete čo, pán redaktor?! Povedzte, že Fico sa priznal v priamom prenose. Áno, ja som zruinoval slovenskú armádu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik