Bekmatov odkazuje Letanovskej! (VIDEO)
30 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Andrea Letanovská do mňa kope, ja ju pozývam do divadla, hovorí vo videu na sociálnej sieti Artur Bekmatov (SMER - SSD).

"Včera sa mi potvrdilo, že mať v politike vlastný názor sa neodpúšťa. Pani Letanovská ma dosť nevyberavo napadla a musím sa poďakovať Robertovi Ficovi, že sa ma zastal," hovorí Beknatov.

"V čase, keď pani Letanovská kádrovala, tak som bol v SND na predstavení Salemské bosorky. A pani Letanovskej som pripravil darček: vstupenku na toto predstavenie. Možno jej takéto nastavenie zrkadla otvorí oči a v niektorých scénach sa nájde. Som pripravený, že pani doktorke budem robiť garde a vysvetlím jej alegóriu nielen na USA v 50.rokoch, ale aj na Slovensko v roku 2023," dodáva Artur Bekmatov, ktorý vo videu prezradil aj to, prečo nepodá na Letanovskú trestné oznámenie.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik