Rastislav Šepták: Pravda vychádza na povrch
29 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Rastislav Šepták (SNS) vo svojom článku prináša súhrn svojich pohľadov na to, prečo pravda vychádza na povrch a pripomína, že nás budú strašiť izoláciou Slovenska a pre oklamanie voliča v predvolebnom boji urobia všetko.

Šeptákov článok vám prinášame bez redakčných úprav tak, ako ho autor uverejnil na straníckom webe.

"No my sa nedáme oklamať a nezabudneme, lebo:

Brali nám slobodu! Slobodu, o ktorú sme najviac bojovali…
Nikde neumožnili žiadne diskusie, aby si ľudia mohli vybrať…!
Vláda a mainstreamové média účelovo blokovali iné názory!
Tlačili nás silou! Neštítili sa zapojiť proti ľudu policajtov aj vojakov!
Blokovali cesty, nemohli sme sa presúvať, nič ich nezaujímalo…!
Ublížili deťom, zatvárali sa školy… Vidíme každý deň, čo to porobilo hlavne s ich psychikou a vedomosťami…
Ublížili živnostníkom aj podnikateľom, zatvárali sa prevádzky…
Dodnes tlačíme pred sebou rôzne problémy a úvery… Koľko nešťastia, koľko krachov, koľko osobných tragédií…

RAFAJ: Boli aj USA počas útoku na Kapitol ZLOČINECKOU organizáciou?
Predseda Odborného tímu Republiky pre kultúru a médiá Rafael Rafaj sa tentokrát vo svojom facebookovom príspevku zameral na kritiku verejnoprávnej RTVS. A v súvislosti s tým sa so svojimi sledovateľmi podelil aj o informáciu, ktorú zrejme v... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Máte pocit, že sa nám, obyvateľom Slovenska, niekto z rozpadnutej vládnej koalície ospravedlnil?!
Máte pocit, že sa nám niektoré médium, ktoré živilo propagandu, ospravedlnilo?! Nemocnice dostávali väčšie platby, ak označili pacienta za covidového… Niektorí lekári sa tiež zapojili a za očkovanie jedného človeka dostávali 80 Eur… Všetci brali peniaze za činnosť proti iným názorom bez toho, aby sa odborníci s protichodnými stanoviskami otvorene radili a vydali rozhodnutie v prospech ľudí… Každý, kto mal iný názor, bol „hoaxer, háveď, či dezolát“ a bolo ho treba likvidovať…!

celoplošné testovanie / TASR

Doktori prestali liečiť, ordinovali len cez telefón, a preto vážne dopady zanedbaných chorôb pociťujeme dodnes! Koľko zbytočných a odvrátiteľných úmrtí!
Kto nesie zodpovednosť za tisíce mŕtvych?!
Kto odpovie, aké dopady malo hlúpe „špajchlovanie“?!

Kam išli tie výtery z nosa?! Kto a načo ich skúmal?! Celý covid bolo jedno veľké svinstvo, na ktorom sa obohatili hlavne tí, čo tvrdili, akí sú transparentní… Priame zadania bez súťaže, slávne odberové MOMky, obrovské objednávky vakcín, ktoré sa vylievajú do Dunaja, lebo ich nikto nechce…! Nehľadali sa riešenia, práve naopak, bola likvidácia všetkých, ktorí si dovolili povedať niečo v nesúlade s oficiálnym názorom, ktorý bol nasilu ľuďom tlačený!

Ak sa prezidentka vzdala mandátu, už by ho nemala nadužívať
"Po rozhodnutí Zuzany Čaputovej o tom, že nebude kandidovať v ďalších prezidentských voľbách do funkcie prezidentky je jasné, že posledný rok by už nemala v tejto pozícii prijímať žiadne rozhodnutia presahujúce rámec bežnej administratívny úradu a... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Preto vznikli alternatívne média, kde si ľudia hľadali správy a rady… Sme poznačení tým, ako nás komunisti likvidovali a všetko, čo nám idú zakázať, vnímame ako niečo, čo je proti našej podstate. Preto taký odpor voči krokom Matoviča, ktoré boli namierené proti ľuďom a ich slobodnej vôli.
Nemali by sme zabudnúť, že neschopnosť, nevzdelanosť a neskúsenosť generovali násilie, ktoré páchali  na nás! Toto svinstvo by sa dalo opisovať ďalej, každý z nás má svoje konkrétne zážitky…

Okolo nás sa neustále zvyšuje počet ľudí, ktorí majú vážne zdravotné problémy, alebo ktorým už  stanovili poškodenie zdravia ako dôsledok očkovania, a bohužiaľ mnohí z nich už zomreli… Nie je to tak dávno, čo by túto vetu označili za „HOAX“, no dnes už ľudia vedia, že boli oklamaní! Koľko ľudí bolo nasilu donútených k očkovaniu, či už kvôli práci, alebo cestovaniu do zahraničia, alebo jednoducho, že boli dôchodcovia…!

Zdroj: Screenshot YouTube | Ursula von der Leyenová

Veľmi pomaly, ale predsa, postupne niektorí skutoční odborníci odkrývajú pravdu. Dnes už otvorene hovoria, že injekcia fungovala 3 mesiace a najoptimálnejšie bolo a je, kontrolovane prejsť chorobou a získať silnú imunitu.

Vo svete je veľa súdnych podaní v otázkach očkovania proti covidu. Máme tu mega škandál pani Leyenovej a Pfizeru.  A nedá mi ešte nespomenúť, ako rýchlo covid skončil. Zo dňa na deň. Okrem iného, už nebol témou.

Dnes je sviatok dvoch najvýznamnejších apoštolov
Kresťania na Slovensku i vo svete slávia vo štvrtok sviatok dvoch najvýznamnejších apoštolov, sv. Petra a Pavla, ktorí ohlasovali evanjelium Ježiša Krista po celom vtedy známom svete. V katolíckych kostoloch sa počas dňa konajú sväté omše venované... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík/ TA SR

Všetci máme kopec otázok a čakáme na odpovede, ktoré ukážu pravdu a pomenujú zodpovednosť. Generálna prokuratúra koná… Verím, že sa nám raz niekto ospravedlní a pravda vypláva. Už sa nikdy nesmie stať, že nás budú vypínať a lynčovať za názor, že nám budú brať slobodu myslenia a rozhodovania.

Rasťo Šepták"

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme