Z toho vysmiateho Pellegriniho asi Matoviča rovno natiahne
28 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Niet lepšej reakcie na Matoviča ako vysmiaty Pelle. Odporúčajú to lekári a odborníci na duševné zdravie - na šialenosti odpovedajte nevšímavosťou, alebo úsmevom. Takže najskôr k Matovičovi a potom k nepriamej reakcii Pellegriniho na neobyčajného bosa Obyčajných.

Igor Matovič v sebe nezparie klasika. Na jeho profile na FB je to už mesiace buď jeho "slovakiatour" bez ochranky, alebo "mafia amen tma". Matovičov obzor je pomerne nevšedne úzky. Napríklad tu.
"Keď sa mafia opäť dostane k moci, už ju nepustí a postará sa o to, aby demokracia skončila." Píše svoju tisíckrát opakovanú a už značne trápnu demagógiu Igor Matovič na sieti. Matovič má proste z Pellegriniho husiu koťu a možno aj iné zdravotné ťažkosti.

Pellegrini je vysmiaty ako slniečko

Veď prečo by aj nie. Každý Matovičov záchvat mu iba pridáva percentá. a tak nám predseda Hlasu - SD v dobrej nálade zo siete odkazuje, že: "Kandidátka je hotová a pred chvíľou schválená naším predsedníctvom. Silný tím pre silné Slovensko predstavíme už v piatok o 10:30 na tlačovke."

Vytočený Igor Matovič ! Darmožráčom sa nechcelo robiť...
Poslanci z klubu OĽANO a priatelia kritizujú skoršie ukončenie 94. schôdze Národnej rady (NR) SR. Ostatní členovia zákonodarného zboru im podľa ich slov zobrali právo na hlasovanie o návrhoch zákonov. SaS to vidí inak, poukázala pritom na lehoty... Čítať ďalej
28 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni