Progresívne papagáje
29 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Progresívne Slovensko a ich posadnutosť R. Ficom" - nazvala svoju úvahu na sieti Zuzana Plevíková z Mladých sociálnych demokratov.

"M. Šimečka opäť opakoval na tlačovke aj v denníku SME ako papagáj, že najväčšia hrozba pre Slovensko by bola vláda R. Fica. On by si to mal vytetovať na čelo, lebo nič iné nehovorí. Verím, že túto slovnú formulku mu poradili, aké je to cool a on ju stále poslušne opakuje." píše autorka statusu.

Iných nekritizovať, čo keby sa s nimi vládlo!

"Ale tých, čo spôsobili tento stav na Slovensku za posledné roky, ani pomaly nekomentuje. A to preto, že potencionálny budúci koaliční partneri by mohli byť, či už SaSka alebo prezlečené OĽANO - ZDerokrati. Ešte tu prichádza pre nich do úvahy aj spojenie sa s KDH a Hlasom. Preto iba Fica spomína M. Šimečka v každej druhej vete, že to vyzerá ako posadnutosť.

Takých tu už bolo!

"Ešte sa strana Progresívne Slovensko tvári akoby zostúpili z neba. Akože nová strana, akože noví ľudia. Takých už tu bolo. No už aj tzv. „noví ľudia“ stihli strhnúť masky a ukázať nám, čo by nasledovalo keby vznikla ich vysnená liberálno-progresívna vláda. Nižšie dôchodky aby sa šetrilo, lebo sú podľa nich nadpriemerné; výmaz slov žena a muž z ústavy a dôležitých dokumentov; násilné tlačenie LGBTI agendy; adopcie detí pármi rovnakého pohlavia; veľké párty za štátne peniaze;  vytvárať ekoterorizmus na každom fronte; zrušenie práva veta Slovenskej republiky v rámci EÚ; zbrojenie Ukrajiny, až by sme tu ani náboj nemali. A opakovali by dookola napísané noty a rozkazy, tak ako táto Z. Čaputovej úradnícka vláda."

Nemajú čo ponúknuť, celý život iba dostávajú a berú

"Pre Slovensko by bolo katastrofa, kebyže sa do vlády dostane PSko, ktoré nemá občanom na Slovensku čo ponúknuť, iba svoju bezhraničnú Šorošovskú poslušnosť." uzatvára za Mladých sociálnych demopkratov Zuzana Plevíková.

Aká šialenosť. Edko píše o Edkovi? Ľudia nešetria fanklub Demokratov
Na sociálnej sieti po založení strany Demokrati, vznikla aj strana Eduard Heger - Demokrati Fanklub. V príspevku, ktorý nemá uvedeného autora sa odpovedá na otázku, prečo podporuje autor, Eda Hegera. Ľudia v komentároch Hegera vôbec nešetria a... Čítať ďalej
28 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme