Milan Kuriak z OĽaNO dostal výstrahu!
28 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Sociálna sieť Facebook, zablokovala príspevok Milana Kuriaka, poslanca NR SR za hnutie OĽaNO, v ktorom obhajuje, že otec je otec a mama je mama, Príspevok, ktorý mal byť podľa Kuriaka úplne v poriadku, Facebook vyhodnotil, že porušuje normy sociálnej siete týkajúcej sa nenávistných prejavov.

NEODRADÍTE MA a vy ste si toho čím ďalej viac vedomí, reaguje Kuriak na sociálnej sieti.

"Nemám také zbrane a možnosti ako vy Goliáši tohto sveta…ja mám – iba prak, srdce a ruky. NEODRADÍTE MA… ja na rozdiel od vás mám odvahu a vieru. Dnes mi ten váš progresívno – liberálny Goliáš dal výstrahu za tento môj názor a príspevok…NEBOJÍM SA, aj keď som si vedomý, že bojujem iba s holými rukami a IBA PRAKOM,” reagoval poslanec na krok Facebooku.

“Možno ma už zajtra Facebook opäť zablokuje, robí to pravidelne za moje názory a boj za ochranu života, hodnôt a normálnosti, aby mi zatvorili ústa…. Priatelia vidíte niečo nenavistné na tom, že obhajujem že OTEC JE OTEC a MAMA JE MAMA….?” Opýtal sa Kuriak.

Milan Kuriak je jedným z nominovaných v 11. ročníku ankety Homofób roka, ktorú pravidelne robí Inštitút ľudských práv

Kuriak bol nominovaný za výrok: “Som tolerantný, ale zvrátenosti proti Pánu Bohu podporovať nebudem.”

Poslanec OĽANO reagoval vyhlásením: “Je mi cťou byť medzi týmito piatimi osobnosťami Slovenska, ktorí sa neboja postaviť za skutočne hodnoty, slušnosť, tradície, zdravý sedliacky rozum a za Pána Boha… Som veľmi rád, že v poslednej dobe pribúdajú ľudia na celom Slovensku, ktorí nás v boji za hodnoty podporujú a držia nám palce. Začínajú sa pridávať ďalší, lebo chápu čím ďalej väčšiu hrozbu a zvyšujúci sa tlak na presadzovanie nebezpečnej ideológie.”

“Neodradíte nás urážkami, zosmiešňovaním, útokmi ani vyhrážkami. Nebojím sa… ani touto progresívno- liberálnou anketou o Homofóba roka nás neznechutíte… naopak, dodali ste mi ešte viac chutí a odvahy bojovať za ochranu hodnôt, Pána Boha a veriacich ľudí," dodal v reakcii na svoju nomináciu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik