Mal 28 rokov a zomrel na infarkt! Problémy tušil, príčinu poznal!
28 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Basketbalový hráč Oscar Carbera Adams vo veku 28 rokov zomrel na následky infarktu. Osudným sa mu stal rutinný test. Na ťažkosti upozorňoval od očkovania.

Basketbalový hráč Oscar Carbera Adams, rodák z Dominikánskej republiky zomrel na infarkt. Mal 28 rokov.

Pri záťažovom teste, ktorý sa u športovcov bežne vykonáva pred začiatkom súťažného ročníka, respektíve prípravy, mu zlyhalo srdce. 

Tragédia sa odohrala v zdravotnom stredisku Santa Domingo.

Informáciu priniesol športový komentátor Hector Gomez.

„Dostal som myokarditídu z toho, že som podstúpil očkovanie. Mal som dve dávky Pfizeru. A tušil som to! Mnoho ľudí ma varovalo,“ sťažoval sa Adams na sociálnych sieťach niekoľkokrát.

V roku 2021 dokonca skolaboval priamo na palubovke.

Očkovanie proti ochoreniu COVID-19 by podľa vlastných slov dobrovoľne nikdy nepodstúpil, avšak nemohol stratiť živobytie. 

„Bolo to povinné, inak by som nemohol pracovať. Som medzinárodný profesionálny športovec a hrám v Španielsku. Nemám žiadny zdravotný problém. Nič dedičné, žiadnu astmu, nič!,“ uviedol tiež športovec.

22 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik