Aké bobky majú zo SMERU - SSD liberáli a neoliberáli
28 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"ŽE AKÁ REKLAMA" - píše s radosťou na sociálnej sieti Telergram podpredseda SMERU - SSD Ľuboš Blaha.

"Už o nás píše aj Washington Post - v USA sú celí vyplašení, že vyhráme voľby a zastavíme dodávky zbraní na Ukrajinu. Krajší kompliment si ani neviem predstaviť."

Redakcia HD v ďaľšej časti text preberá.

Noviny, ktoré doslova parazitujú na každej agresii

"Washington Post je neoliberálny denník, ktorý vlastní jeden z najbohatších podnikateľov na svete Jeff Bezos. Noviny patrili k najväčším obhajcom americkej agresie proti Iraku a dnes rovnako zúrivo obhajujú vojnu proti Rusku.

Vždy tvrdo podporovali liberálnych kandidátov, vrátane Bidena či Clintonovej. Najviac nenávidia Donalda Trumpa a samozrejme, socialistu Bernie Sandersa... Tam-tam oligarchie. Ak do vás takéto plátky kopú, znamená to, že niečo robíte dobre. Najvtipnejšie je, že nám vyčítajú, že robíme to, čo reálne chcú Slováci."

Ak ide o záujmy USA, Slovákov treba ignorovať

Podľa prieskumov chce väčšina Slovákov zastavenie zbrojenia Ukrajiny a ukončenie eskalácie vojny. Washington Post to priznáva. Z toho vyplýva, že problémom pre USA nie je Smer, ale slovenský národ ako taký. Ten treba vymeniť, veď neposlúchame. Chceme mier - to je náš hriech.

Aha, v čom má vzor "slovenský" mainstream

Najtrápnejšie na celom článku je to, ako sa jeho autorka, ktorá sídli v Berlíne, absolútne nevyzná v slovenskej politike a píše úplné nezmysly. Napríklad sa dozvedáme, že Robert Fico je bývalý dvojnásobný premiér. V skutočnosti bol premiérom trikrát. To vedia aj deti v škôlke.

Autorka účelovo spája smrť Kuciaka s tým, že vraj vyšetroval financie Roberta Fica - to je čistý hoax, ktorý by si dnes už nelajzli ani najväčší dezinformátori z Denníka N."

Aká úroveň tam, taká u nás - "Amerika, náš svetlý vzor"

Toto je, prosím pekne, úroveň amerických médií. Hoaxy, lži a šírenie nenávisti proti slovenskej ľavici. Vraj sme proruskí, lebo chceme mier. Chápem, že nás americkí liberáli nenávidia. Odmietame ich vojny, odmietame sociálnu nerovnosť, odmietame neoliberálny kapitalizmus. Sme priamym protipólom milionárskeho establišmentu, za ktorý kopú. Len nech sa boja. Je však choré, ak americké plátky nadávajú na Slovákov za to, že sme mierumilovný národ. To je škandál.

"Môžu sa v Amerike aj rozkrájať, pre nás bude Slovensko vždy na prvom mieste!" Píše Ľuboš Blaha.

UHRÍK: Tlačenie Ukrajiny do NATO je šialený nápad
Reforma migračných pravidiel je recyklácia povinných kvót z roku 2015, hovorí v exkluzívnom rozhovore pre Hlavný denník poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík (Republika). Ďalej je v rozhovore reč aj o riešení ukrajinského konfliktu, umelej... Čítať ďalej
28 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni