POZOR! V okresoch Košice-okolie a Košice hrozí prívalová povodeň
27 | 06 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V okresoch Košice-okolie a Košice hrozí prívalová povodeň. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) preto vydal výstrahu 2. stupňa. Informuje o tom na svojom webe.

"Vzhľadom na spadnuté a očakávané zrážky pri búrkach predpokladáme prechodný výrazný lokálny vzostup vodných hladín s možnosťou dosiahnutia a prekročenia vodných stavov zodpovedajúcich stupňom povodňovej aktivity," priblížili meteorológovia. Dodali, že intenzívny dážď môže vyvolať prechodný výrazný vzostup vodných hladín a rozvodnenie najmä na malých tokov.

Búrky s krúpami môžu v utorok potrápiť najmä východ Slovenska. Prvý stupeň výstrah vydal SHMÚ do 18.00 h pre celý Košický a Prešovský kraj a pre niektoré okresy Banskobystrického kraja. Pre okres Košice-okolie platí výstraha druhého stupňa pred búrkami.

HLAS: Nedáme padnúť sociálnu ekonomiku!
Strana HLAS pred dvomi týždňami predstavila návrh na zriadenie Agentúry pre správu prebytočného štátneho majetku, ktorý by mal byť presunutý zo štátu na samosprávy. Pred týždňom predstavila Mapu verejných investícií na koordinované verejné... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Diana zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik