POZOR! Búrky s krúpami môžu v utorok potrápiť najmä východ Slovenska
27 | 06 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Búrky s krúpami môžu v utorok potrápiť najmä východ Slovenska. Najnižší stupeň výstrah je vydaný od 11.00 h pre celý Košický a Prešovský kraj, tiež pre niektoré okresy Banskobystrického kraja.

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na sociálnej sieti.

Výstrahy by mali predbežne platiť v utorok do 18.00 h. V Banskobystrickom kraji sa týkajú okresov Brezno, Poltár, Revúca a Rimavská Sobota.

"Je zvýšená pravdepodobnosť výskytu búrok spojených s prudkým lejakom," priblížil SHMÚ. V priebehu 30 minút môže spadnúť v dotknutých okresoch od 20 do 30 milimetrov zrážok. Nárazy vetra môžu podľa SHMÚ dosiahnuť rýchlosť od 65 do 85 kilometrov za hodinu.

Horia za práva iných, ale názory musia mať všetci ako oni
"Progresívna mytológia o boji dobra so zlom a svetla s temnotou je síce neuveriteľne primitívna, ale na časť spoločnosti funguje." Píše v statuse komentátor Dag Daniš. "Leporelo o dobrých proti zlým je kostrou viacerých kampaní: imigračnej,... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik