Otrokárska elita! Iba Trump je "čistý"
27 | 06 | 2023 I Milan Laca

Zo žijúcich bývalých amerických vodcov iba Trump nie je potomkom vlastníkov otrokov.2 

Americký prezident Joe Biden, ako aj všetci žijúci bývalí americkí prezidenti, s výnimkou Donalda Trumpa, sú priamymi potomkami vlastníkov otrokov, uvádza agentúra Reuters, s odvolaním sa na vlastnú genealogickú štúdiu americkej politickej elity.
Elita - otrokári
Priamymi potomkami kolonialistov, ktorí vlastnili čiernych otrokov, je podľa štúdie najmenej 100 členov posledného kongresu, čo je najmenej 8 % demokratov a 28 % republikánov. Do tejto skupiny patria najmä prominentní politici, ako sú republikánski senátori Mitch McConnell a Lindsey Graham a demokratická senátorka Elizabeth Warrenová.
SVET ZOŠALEL! NATO chce vstúpiť do vojny s Ruskom! Už má plán (VIDEO)
NATO VSTÚPI DO VOJNY S RUSKOM, AK SA POUŽIJE JADROVÁ ZBRAŇ NA UKRAJINE! Vyhlásil to americký senátor Lindsey Graham napriek tomu, že Ukrajina nie je členom NATO! V rovnakom okamihu FSB zadržala v Rusku skupinu pašerákov s Céziom 137 - Kyjev a USA... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | DiZ
Aj všetci prezidenti
Biden a všetci žijúci bývalí prezidenti USA, okrem Donalda Trumpa, sú tiež priamymi potomkami vlastníkov otrokov. Sú to Jimmy Carter, George Bush, Bill Clinton, aj Brack Obama. Trumpovi nemeckí predkovia z otcovej strany sa do Spojených štátov prisťahovali na prelome 19. a 20. storočia a jeho škótska matka Mary Ann Macleodová pricestovala do Ameriky až v roku 1930.
Prieskum
Agentúra sa pokúsila získať komentáre k minulosti vlastnenia otrokov, ktorú zistili u viac ako 100 súčasných amerických predstaviteľov. Zamestnanci agentúry kontaktovali každého zo 100 kongresmanov a 18 prezidentov, guvernérov alebo sudcov a poskytli dokumenty potvrdzujúce ich spojenie s predkom, vlastniacim otrokov. Žiadny zo 118 -tich nespochybnil zistenia, že najmenej jeden z ich predkov vlastnil otrokov. Agentúra dostala odpovede od 24 zákonodarcov zo 100. Ďalších deväť uviedlo, že nemajú žiadne pripomienky. Zvyšných 67 neodpovedalo. Otrokárstvo existovalo v britských amerických kolóniách a v Spojených štátoch od roku 1619 do roku 1865.
USA nás premyslene tlačia do jadrovej vojny s Ruskom
Dvaja americkí senátori (republikán Lindsey Graham a demokrat Richard Blumenthal) vypracovali návrh rezolúcie, na základe ktorej by mali Spojené štáty v prípade použitia jadrových zbraní Ruskom alebo jeho útoku na Záporožskú jadrovú elektráreň,... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme