Fico kladie otázku: Kde ste boli, pani Čaputová, keď chceli čurillovci Santusovú nakopať do p...? (VIDEO)
27 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Čaputová pripravuje čurillovskú pomstu! Evidujeme útok na Žilinku a Aláča! Takto sa vyjadri líder Smeru-SSD Robert Fico na utorkovej tlačovej besede. Okrem toho, že Zuzana Čaputová podľa Smeru spustila likvidáciu zvyškov právneho štátu, Fico vysvetlil, kto, alebo čo je za útokmi na predsedu parlamentu Borisa Kollára.

Žiadam prezidentku SR, aby prestala obhajovať ľudí, ktorí sú podozriví, obvinení zo závažnej trestnej činnosti. Aby prestala útočiť na generálneho prokurátora Žilinku, lebo nemá na to absolútne žiadny dôvod,” uviedol Fico.

Fico uviedol, že najlepšie, čo by Kollár mohol urobiť, by bolo, keby sa vzdal funkcie, čím by zabránil zbytočným parlamentným schôdzam na jeho odvolávanie.

„Za všetkým týmto cirkusom okolo predsedu Národnej rady je útok na generálneho prokurátora Žilinku, útok na riaditeľa SIS pána Aláča a je to príprava na útok proti tým predstaviteľom bezpečnostných zložiek, ktorí veľmi jasne vyšetrili a dali na svetlo Božie správanie sa tzv. elitných vyšetrovateľov na NAKA, čurillovcov a spol.,“ vyslovil domnienku Fico.

Blaha PENÍ: Slniečkári si porozdávali ŤAŽKÉ MILIÓNY!
V mene boja proti hybridným hrozbám si slniečkári v štátnej správe porozdávali ťažké milióny, zarábajú ako králi a likvidujú slobodu na Slovensku! Upozorňuje na to opozičný poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SSD). "Pozrite sa, aký absurdný projekt si... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Smer sa kvôli tomu odmieta zúčastňovať mimoriadnej schôdze Národnej rady, teda „cirkusu“ okolo odvolávania predsedu NR SR. Opakovane aôeloval na orgány činné v trestnom konaní a Špecializovaný trestný súd, nech sa nenechajú zaťahovať do politiky.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni