Ňarjaš dal OĽaNO kopačky
26 | 06 | 2023 I ivan Brožík/TA SR

Poslanec Erik Ňarjaš opúšťa klub OĽANO. Dôvodom sú významné názorové rozdiely s niektorými osobnosťami v hnutí. Avizoval, že v nadchádzajúcich voľbách pravdepodobne nebude kandidovať. TASR o tom informoval Ňarjaš.

Poznamenal, že toto rozhodnutie nebolo jednoduché. "Chcem sa sústrediť na moje obchodné aktivity v komerčnom sektore. Naďalej budem pokračovať v podpore nadácií a regiónu východ," uviedol Ňarjaš. Lídrovi strany Igorovi Matovičovi poďakoval za príležitosti a zaželal mu šťastie v nadchádzajúcom politickom súboji.

Róm Čimo Matovičovi: Ty ideš hovoriť o fašistoch?
Meno Miroslava Čima sa nám spája skôr s hudbou. Aj v tejto oblasti ho poznajú skôr tí, ktorí sledujú rap. Pôvodne robil manažéra raperovi Kalimu. Neskôr vstúpil do Národnej koalície, odkiaľ „presídlil“ do hnutia Republika. Ako rovného chlapa ho v... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik