Môže za to Západ. Moskva obviňuje
27 | 06 | 2023 I Milan Laca
Západ premenil Ukrajinu na teroristickú bunku, tvrdí ruské ministerstvo zahraničia.
 

MZV: Západ živil neonacistický režim na Ukrajine ako odrazový mostík proti Rusku.

Západ...
Západné krajiny premenili Ukrajinu na novú teroristickú bunku a použili ju ako odrazový mostík v boji proti Rusku, uviedlo ministerstvo zahraničných vecí, správu agentúry zverejnila na svojej webovej stránke .
Problematické vzťahy 
Ministerstvo zahraničných vecí vyhlásilo, že moderné medzinárodné vzťahy sa vyznačujú vysokou úrovňou konfliktu, v strede ktorého je" hybridná "vojna, ktorú rozpútal" kolektívny Západ "proti Rusku. Západniari vybrali Ukrajinu ako odrazový mostík a nástroj ozbrojeného boja proti našej krajine, živili neonacistický režim v Kyjeve a premenili Ukrajinu na novú medzinárodnú teroristickú bunku,“ vyhlásilo ministerstvo.
Zapojili sa priamo

Ministerstvo poznamenalo, že „Anglosasovia“ prevzali úlohu veliteľstva a dodávateľa pre prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského. Zásobovali ho zbraňami, spravodajskými službami a určovaním cieľov, vďaka čomu ozbrojené sily Ukrajiny systematicky útočia na civilné objekty a civilistov v Rusku.

Západ "láme" Čínu
USA a EÚ oznámili svoj zámer spolupracovať s Čínou v mnohých oblastiach. USA a EÚ majú v úmysle spolupracovať s Čínou v mnohých oblastiach, uvádza sa vo vyhlásení, zverejnenom po poslednom kole dialógu medzi USA a EÚ o Číne. Budeme... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Milan Laca

Globálna kríza
„Vďaka úsiliu Washingtonu, Londýna  a ich satelitov, nadobudla kríza globálny geopolitický rozmer. Prejavuje sa nielen v Európe a Spojených Štátoch, ale aj v iných regiónoch, vrátane Blízkeho východu, Afriky, Latinskej Ameriky, Arktídy“, uviedlo ruské ministerstvo zahraničných vecí. Minister zahraničných vecí SergejLavrov tiež povedal, že Spojené štáty a aliancia sú priamo zapojené do konfliktu nielen dodávkami zbraní, ale aj školením personálu v Spojenom kráľovstve, Nemecku, Taliansku a ďalších krajinách.
Trestné konanie proti Prigožinovi sa nezastavilo. Vyšetrovanie prebieha
Vyšetrovanie trestného prípadu o organizovaní ozbrojeného povstania proti zakladateľovi PMC Wagner Jevgenij Prigožin sa nezastavilo, uviedol dnes 26. júna pre agentúru TASS zdroj blízky generálnej prokuratúre. Správu vydal web... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme