Mainstream zaujimajú viac gejovia ako drahota potravín
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Všade len kopú do Smeru a samozrejme, žiaden zástupca Smeru nie je pozvaný." Píše na margo nedeľných mediálnych povinných jázd na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

"Na TA3 sa vzájomne hladkali bývalí koaliční partneri, ktorí zmasakrovali Slovensko - Richard Sulík a Boris Kollár. Jeden sa za štátne opíja v Dubaji, druhý mláti ženy. Jeden v minulosti chodil na raňajky s Kočnerom, druhý štartoval autá mafiánom. A toto je tá "elita", ktorú si tam Iliev zavolá, aby si tam veselo kopali do Smeru. Žiadna opozícia, žiadna oponentúra, spoločne si zanadávali na Rusko, na Fica, na Blahu a tak.

Riešili sa gejovia, zdražovanie potravín nie

Toto je dnes TA3. Zase sa riešili gejovia, zase ani slovko o zdražovaní či sociálnej kríze na Slovensku. Iliev si žije vo svojej dúhovej bubline a nevie nič iné, len šíriť nenávisť voči Smeru. Výsledok? Tri roky do nás každú nedeľu LGBTA3 šije ako posadnutá a my napriek tomu rastieme a ideme vyhrať voľby - len tak ďalej, Rastík, pokojne si na mne vybíjaj svoje komplexy, mne to politicky pomáha, papa." ironizuje Blaha moderátora.

Vytešovali sa

Osobitne smiešne ale bolo sledovať, ako Kollár so Sulíkom aj Ilievom kňúrali, že v Rusku je kríza vyriešená - po niekoľkých hodinách. A tak sa vytešovali. A nič z toho. Ups. Čo si teraz kaviarne počnú? Klasika - na TA3 ani raz nezaznelo slovo mier. Sulík otvorene povedal, že mier nechce. A Kollár otvorene potvrdil, že chce posielať zbrane na Ukrajinu.

Slováci chcú niečo iné

Iba 14percent  Slovákov chce zbrojiť Ukrajinu. SaS a Sme rodina spolu s ďalšími šiestimi rusofóbnymi pravicovými straničkami bojujú o týchto 14 percent ľudí. Držíme palce. Zvyšných 86 percent ľudí nemá svojich zástupcov v TA3. A oni tomu hovoria objektivita - gratulujem. Ďalej ignorujte realitu, ďalej provokujte ľudí, v septembri to bude tvrdé prebudenie.

Toto už som nepozeral

Na RTVS aj na Markíze mal byť hosťom Matovič, masový zabíjak, ktorý je zodpovedný za smrť vyše 20 tisíc ľudí. Prepáčte, ale na zločincov nie som zvedavý. Nepozeral som. Dnes volajú do relácií Matoviča, nabudúce možno zavolajú Mikuláša Černáka. Najväčší zlodej v dejinách slovenskej politiky sa ide po troch rokoch rabovania tváriť, že ide bojovať proti korupcii. Je len jeden priestor, kde by mal Matovič vysvetľovať svoje konanie za ostatné tri roky, a to nie je televízia, ale policajná cela a súd."

Blaha ešte dodáva

"Všimnite si, že politikov Smeru televízie pozývajú úplne výnimočne, hoci sme na čele prieskumov. A neriešia nič iné, len nás. Nepomôže im to. Porazili sme Čaputovú a porazíme aj týchto šaškov, ktorí tu tri roky likvidovali Slovensko - liberálne televízie sa môžu aj rozkrájať, ľudia vedia, kde je pravda ".

Čaputovské absolútno
Absolútny je generálny. Hlavný, jediný, dominantný, výnimočný. Skôr narodení poznajú výraz generálna línia, napokon, máme ho tu niekedy od dvadsiatych rokov minulého staročia. A mladší - nech sa priučia. Mikuláš Kočan je slovenský spisovateľ,... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme