Jediní, ktorí sa dnes správajú totalitne, sú paradoxne liberáli
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Je to pochopiteľné. Boja sa o svoje prežitie. To biologické je prakticky nemožné." Píše so značnou dávkou irónie Zdenko Čambal, podpredseda SNS, primátor mesta Holíč.

"Deti sa rodia spredu. Liberáli sú príliš prozápadní a tvária sa, že svet nemá štyri svetové strany." Pokračuje autor textu.

Zvykáme si....

Tento víkend som zachytil dve správy. Liberáli sa stretli s hlavou nášho štátu, ktorá by mala byť prísne apolitická. Zvykáme si, že nie je. Zarazilo ma tiež konštatovanie sociológa v televízii, že liberáli a demokrati precenili inteligenciu občanov a nevysvetľovali im nebezpečenstvá z východu dostatočne dôrazne. Vraj nám budú musieť ozrejmiť aj také jednoduché veci, ako že ráno vychádza slnko."

Slnko vychádza najnovšie už tiež na západe, ostatné je hoax

"Snažil som sa túto hlúpu urážku väčšiny národa pochopiť a došlo mi, že nás potrebujú presvedčiť, že slnko vychádza na západe. Je úlohou každého z nás vysvetliť deťom a vnúčatám, že odveké pravdy sú vecou zdravého rozumu.
Zdenko Čambal, podpredseda SNS, primátor mesta Holíč."

Kamenický o Matovičovi: Ukázal sa, ako bezcharakterný podrazák
Nedeľné poludnie si Slováci už desiatky rokov krátia sledovaním politických diskusii. Niektorí ich majú, ako zvukovú kulisu, iní to majú, takpovediac, v náplni práce. Medzi tých patrí aj poslanec Ladislav Kamenický (Smer-SSD). Svojim voličom na... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme