Čakáme na vyhlásenie Vladimíra Putina a tiež Alexandra Lukašenka
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Ruský prezident Vladimír Putin plánuje počas tohto večera vystúpiť s prejavom vysielaným z Kremľa. S odvolaním sa na prezidentovho hovorcu Dmitrija Peskova o tom informoval Prvý kanál ruskej televízie. Správu prevzal web novinky.cz.

"Vyhlásenie Vladimíra Putina z Kremľa sa očakáva dnes (v pondelok) večer," povedal bez ďalších podrobností moderátor v priamom prenose najsledovanejšieho programu ruskej televízie. Informovali o tom následne agentúra TASS aj  Ria Novosti .

Britská stanica Sky News informuje, že by mal v pondelok večer s prejavom vystúpiť aj bieloruský prezident Alexander Lukašenko.

Putin naposledy verejne vystúpil v sobotu , keď v mimoriadnom prejave ostro odsúdil vzburu šéfa wagnerovcov Jevgenija Prigožina. Sľúbil, že budú zradcovia Ruska potrestaní.

V sobotu večer sa situácia okolo revoltujúcich ruských žoldnierov aj vďaka zapojeniu bieloruského prezidenta Alexandra Lukašenka upokojila a žoldnieri sa vrátili do kasární. Napätie v krajine ale trvá.

Avízo - redakcia nezatvára v obvyklý čas, čakáme na dôležité vyhlásenie Putina
Prezident Ruskej federácie Vladimir Putin čoskoro vystúpi s príhovorom a vystúpi s niekoľkými dôležitými vyhláseniami, uviedol aktuálne tlačový tajomník hlavy štátu Dmitrij Peskov. Informuje web eadaily.com "Prezident Vladimir Putin dnes večer... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme