A cenzorom a dekonšpirátorom zas navrú žily
26 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Je tu totiž opäť Ľuboš Blaha a jeho aktuálna výzva: "Odmietnime americkú aroganciu". Svoj postreh uverejnil na sociálnej sieti telegram.

"Mám za sebou veľmi priateľské rokovania s čínskym a kubánskym veľvyslancom - poprosím amerických spravodajcov, aby si zapísali ďalší čierny puntík do spisu, čo si na mňa vedú" - píše v úvode na vysvetlenie Ľuboš Blaha.

A ideme z kopca!

"Čínskemu veľvyslancovi som tlmočil našu podporu mierovému plánu Si Ťin-pchinga - Čína dnes robí pre mier vo svete viac než celý Západ dokopy. Čínska komunistická strana dostala z chudoby 800 miliónov ľudí a z Číny urobila ekonomického aj politického giganta. Čínsky ostrov Taiwan vždy patril Číňanom a americká armáda nemá žiadne právo brániť jednote Čínskej ľudovej republiky.

Existenčná potreba našej vlasti

Slovensko potrebuje mať dobré vzťahy na všetky štyri svetové strany a ako som zdôraznil v rozhovore s čínskym veľvyslancom, osobitnú pozornosť si zaslúžia vzťahy so zoskupením BRICS. Rusko, Čína, Brazília, India, Južná Afrika. Ale aj ďalšie latinskoamerické, africké či ázijské štáty. Buďme otvorení, iba tak môžeme rásť.

Porušujú medzinárodné právo a nikomu z "kaviarenských pseudodemokratov" to neprekáža

S kubánskym veľvyslancom sme sa priateľsky rozprávali o mojej novej knihe o Che Guevarovi, ktorú dávam dokopy. K máloktorej krajine mám v zahraničnej politike tak blízko ako k hrdinskej socialistickej Kube.  Veľvyslanec nám spolu s Lacom Kamenickým hovoril o tom, ako americké embargo ničí Kubu. Toto embargo je v rozpore s medzinárodným právom a odsudzujú ho všetky krajiny sveta s výnimkou USA a Izraela. Američania okupujú kubánske Guantánamo, kde mučia ľudí. A ešte majú tú drzosť, že Kubu zapísali na zoznam teroristických štátov.

A viete prečo?

Pretože Kuba dokázala sprostredkovať mierové rozhovory medzi povstalcami a vládou v Kolumbii - za dobré skutky dnes Kubáncov lynčujú. Máloktorý národ v dejinách si od Američanov vytrpel toľko nespravodlivosti ako Kuba - držme jej palce. Hasta siempre!

Nesmieme zabudnúť na zlo

..., ktoré západné mocnosti napáchali po svete. Juhoslávia, Irak, Líbya, Afganistan a tak ďalej. Dnes sa tvária ako cukríčkovia - pritom vedú zastúpnú vojnu proti Rusku a ich zbrojovky bohatnú na utrpení Slovanov. Slováci vedia, kde je pravda." Znie záver citovaného postrehu Ľuboša Blahu. 

"Puč" v Rusku a nadšenie do vojny
„Na začiatku ktorejkoľvek európskej vojny, v jej prvých dňoch, sa ľudia hlásili dobrovoľne a s radosťou na front a chceli ťahať na Belehrad. Kaviarne v Paríži, a vlastne aj v Prahe, za tej druhej svetovej boli plné, na Barrandove sa vraj pilo... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme