Zhrnutie Tibora Gašpara. Zatočí sa vám hlava!
25 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Bývalý prezident Policajného zboru SR, Tibor Gašpar (SMER - SSD) zhrnul, čo týždeň dal. Z toho, čo sme sa dozvedeli na záver, sa vám zatočí hlava!

Tibor Gašpar (SMER - SSD) vo svojom príspevku na sociálnej sieti zhrnul, čo týždeň dal. Z toho, čo sme sa dozvedeli, sa nejednému občanovi zatočí hlava. Niektorí sa budú pýtať, či je toto normálne. Iní sa budú pýtať, čo ešte stihnú do predčasných parlamentných volieb, ktoré sú vyhlásené na 30. septembra 2023.

Zhrnutie Tibora Gašpara prinášame v plnom znení.

"Prezidentka Čaputová oznámila, že nebude kandidovať v najbližších prezidentských voľbách. Kiska zlyhal, Čaputová zlyhala, a tak si mimovládky financované zahraničím vybrali nového kandidáta. Na rozlúčku jej Soros zaplatí dokumentárny film, o tom aká bola skvelá. Pár mesiacov tu budeme mať „akože“ citlivo nerozhodnutého Korčoka, ktorý samozrejme hneď po parlamentných voľbách spustí masívnu kampaň," myslí si Tibor Gašpar.

Bárdy v Aktualitách podľa Gašpara blúznil o tom, že Šimečka je nový vyzývateľ Roberta Fica. A Čaputovej, Lipšicovmu dablérovi Kubinovi, a integrovaným poslancom Šeligovi a Baránikovi, Ústavný súd Slovenskej republiky vysvetlil, že by sa mali prestať hrať na právnikov, a nevyhovel ich návrhom na vyslovenie nesúladu §363 až §367 Trestného poriadku s Ústavou Slovenskej republiky a Dohovorom o ochrane ľudských práv a slobôd.

"Boris Kollár sa na pôde parlamentu, celému Slovensku priznal, že zbil jednu z matiek svojich detí, a tiež nezabudol dodať, že by to spravil znovu. Hamran ďalej klame na tlačovkách, a ignoruje alarmujúci stav migrácie na našich hraniciach," píše Gašpar.

Pellegrini sa podľa Gašpara konečne prestal skrývať, a obeháva akcie mimovládok spolu s Remišovou, Šimečkom, Sulíkom, či Edkom Hegerom.

Matovič ide rušiť daňový bonus, a tak sa žiadnych 200 eur na dieťa nekoná. Načo, veď billboardy už zvesil.

"Prieskum agentúry AKO pre televíziu JOJ, nám teatrálne ukázal ako 41% opýtaných (rozumej výlučne voličov SAS, PS a OĽANO) dôveruje v súčasnosti polícii. Mňa by len zaujímal názor tých 4500 skúsených policajtov, čo za posledné tri roky odišli z policajného zboru, alebo dôvody kritického podstavu v polícii," skonštatoval Gašpar na sociálnej sieti.

"No a na záver sme sa dozvedeli, že Edko Heger s Matovičom nám tu nechali za tri roky sekeru 26,8 miliardy eur. Som zvedavý na čo to rozflákali, keď Sulík dokázal s kamarátmi prepiť milión v Dubaji. Zarážajúce však je, že sa im na to poskladáme všetci," tvrdí Tibor Gašpar.

Foto: Facebook: Tibor Gašpar

Na obrázku môže byť 5 ľudí a text

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik