Vytočená Richterová nemlčí! Kollárovi posiela varovanie a odkaz!
25 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Na bizár v podaní Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina  a predsedu parlamentu, ktorý bol dnes viditeľný a počuteľný v štúdiu TA3 v diskusnej politickej reaguje Barbora Richterová. V relácii Kollár vrieskal na plné hrdlo! Richard Sulík (SaS), s ktorým sa v diskusii stretol mu položil iba jednu otázku: Prečo nevzal dieťa preč,ale namiesto toho ho odložil a šiel tĺcť jeho matku. Reaguje aj Barbora Richterová. Kollárovi posiela odkaz a varovanie!

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda strany SaS, Richar Sulík sa stretli v diskusnej relácii TA3 V politike. Okrem politických tém, bolo témou aj súkromie Borisa Kollára, o ktorom nedávno vyšlo najavo, že jednu z matiek svojich detí, konkrétne Barboru Richterovú zbil. S Barborou Richterovou má Boris Kollár dve deti. Okrem nej má niekoľko ďalších detí, s niekoľkými inými ženami.

Reakciu Borisa Kollára na otázku moderátora o Kollárovej kauze s Barborou Richterovou zverejnila satiristická stránka Zomri.

Viac v článku:

VIDEO ako Boris Kollár v štúdiu TA3 vrieskal na plné hrdlo! Ľudia majú pre neho v komentároch odkaz!
Bizár v podaní Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a predsedu parlamentu pokračuje. V štúdiu TA3 v diskusnej politickej relácii vrieskal na plné hrdlo! Richard Sulík (SaS), s ktorým sa v diskusii stretol mu položil iba jednu otízku: Prečo... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Odkaz pre Borisa Kollára posiela aj Barbora Richterová

Mám ťa plné zuby ty hnusná sviňa! A už naozaj stačilo!! Mám plné zuby Tvojich odporných klamstiev ty prepnutý psychopat! Píše na sociálnej sieti Barbora Richterová.

"Raz dieťa chytil v poslednej chvili, raz som ho hodila o zem, raz spadlo na taburetku a dnes tento kokot povedal,že som ho hodila o stenu! On tam vlastne skákal po obývačke ako pinpongová loptička. Už iné pomenovanie naňho je mi ľúto ale nemám! Jasné Boris a od steny sa odrazil skočil na lampu tam urobil 3 premety a skočil tomu šašovi Vittekovej do náručia," komentuje Richterová vyjadrenie Borisa Kollára.

"Žiadam Ťa aby si mne a mojim deťom dal raz a navždy pokoj a zabudni že existujeme!! O pár dni má Aaron oslavu 1 roka! Za 1 rok jeho života si sa raz neopytal ako sa mu darí! Nevieš ako vyzerá!Ty úchylák tebe by som tak dala deti čo preťahuješ neplnoleté a transvestitov!! By som sa bála že im niečo urobíš ty uchylák!!! Chceme si to užiť v kľude !! DAJ NÁM POKOJ!!!" Zdôrazňuje Richterová.

"Ťahaj oplodňovať ďalsie ženy ty uchylák a nám daj pokoj!!A varujem Ťa! Neopovažuj sa ku mne a k mojim deťom priblížiť!! Úplne mi stačí že mi predpokladám tvoji ľudia vypisujú, že ma treba podpálit alebo mám skončit pod zemou!!!" píše Richterová ďalej.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik