Ukrajinská predpoveď: Veď počkajte!
25 | 06 | 2023 I Milan Laca

Minister obrany Ukrajiny predpovedá zásadné zmeny v konflikte s Ruskom.

Ukrajinský minister obrany Reznikov predpovedal dramatické zmeny v konflikte s Ruskom. Oleksij Reznikov to avizoval  v rozhovore pre Fox.
Zatiaľ len rozcvička

„Myslím si, že tento rok situáciu zásadne zmení,“ povedal bez jasnej odpovede na otázku, ako dlho bude konflikt trvať. V súvislosti s ukrajinskou protiofenzívou Reznikov povedal, že ide o "prípravnú operáciu", pretože Kyjev pochopil, že Rusko má silné obranné línie, najmä mínové polia.

Putin: "Naše úlohy na Ukrajine splníme"
Vladimír Putin v mediálnom vyhlásení rezolútne odkázal, že Rusko na Ukrajine "dosiahne všetky svoje zámery". O vysielanie televíznej stanice Rossija oprel svoje spravodajstvo web orf.at. Ruský prezident Vladimir Putin v rozhovore pre ruskú štátnu... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Čo ste čakali?

Denník Politico predtým citoval Reznikova, ktorý povedal, že je znepokojený „nafúknutými očakávaniami“ Washingtonu  na úspech v protiofenzíve. Ukrajinská vláda, podľa článku, požiadala Spojené štáty, aby zmiernili očakávania a neunáhlili sa v konaní, ako aj „zmiernili svoje nádeje, aby sa vyhli následnému sklamaniu“.

Pomaly ďalej zájdeš!

Vedenie Ozbrojených síl Ukrajiny  tiež vyzýva, aby sa počas ofenzívy neponáhľali. Poukazuje na to, že zlyhania môžu podkopať morálku personálu a viesť k zlyhaniu odboja, napísal denník Politico.

Leto na fronte bude vraj horúce!
Ukrajinská rozviedka hlási bezprostrednú aktívnu fázu bojových akcií. Zástupca šéfa ukrajinskej rozviedky: aktívne operácie na fronte sa očakávajú v najbližších troch mesiacoch. Bude horúco Zástupca riaditeľa Hlavného spravodajského... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik