"Nestrannosť" mainstreamu v krízových chvíľach
25 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

K "prerieknutiu", na ktorom sa v súčasnej dobe bavia twitteroví užívatelia – okrem iného aj moderátori Českej televízie – došlo vo vysielaní ČT24. Dopustil sa ho spravodajca Karel Rožánek, keď včera informoval o situácii v Moskve ao tom, kde je ruský prezident Vladimír Putin. Informovali parlamentnilisty.cz.

„Karel Rožánek. Karle, aké bezpečnostné opatrenia v tejto chvíli v Moskve platia a je jasné, kde je prezident Putin?“ pýtal sa spravodajcu ČT24 v Rusku moderátor Michal Kubal.

Obraz si vykliknite, prosím, cez prelink, videá z Twitteru neumožňujú vkladanie v obrazovej podobe

A z odpovede bol iste prekvapený: „Dobrý večer. Tak sa hovorí o tom, že ruský prezident Vladimír Putin odletel do prd..., do Petrohradu,“ odvetil Rožánek.

Zdá sa,

...že nielen u nás to novinári viac ako "predháňajú" s politickou angažovanosťou, demagógiou a mocenskou propagandou.

Hosťami víkendových diskusných relácií bude Andrej Danko, Milan Uhrík a ďalší
Nedeľa bude tradične patriť víkendovým diskusným reláciám, ktorých sa zúčastnia politici opozície aj koalície. Prinášame prehľad hostí nedeľných diskusných relácií. 11.00 TA3 V politike: - Boris Kollár, predseda NR SR,... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik