Igorov výprask v priamom prenose! Farkašovský odporúča Matovičovi diétu
25 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Človek, ktorý má problém počúvať, kontrolovať sa, slušne reagovať a kultivovane sa správať, nemá loziť do televízie. Inak mu v ringu hrozí k.o. alebo uterák, aj to ešte spotený," myslí si Karol Farkašovský (SNS), ktorý hodnotí vystúpenie Igora Matoviča (OĽaNO) v diskusnej politickej relácii TV Markíza Na telo, kde sa stretol s predsedom strany SNS, Andrejom Dankom.

Názorový príspevok Karola Farkašovského prinášame v plnom znení.

Igorov výprask v priamom prenose

V nedeľnom diskusnom televíznom ringu sa dnes rozdávali politické údery a letel aj uterák.

Ako vždy, veľa sa z toho zapamätať nedalo. V trojjedinom komornom hrkútaní tria Kollár- Sulík- Iljev ma upútalo, že Slovensko má najlepšiu prezidentku všetkých čias a že vrieskajúcemu predsedovi parlamentu pri mene Richterová rupli nervy...a naskakuje husia koža.

Vo verejnoprávnej konkurencii hviezdil sebavedomý Igor. Poučil divákov, že okrem mafie tu máme aj nejakých fašistov. Že nepôjde do vlády prakticky s nikým. To ma potešilo. On totiž nedokáže vládnuť ani sám so sebou. Skončilo by to s rituálnym harakiri.

Vrchol predviedol v Markíze

Jeho súperom bol po štyroch rokoch Andrej Danko. Že toho po celý čas provokatívne oslovoval kapitán je nielen veľká chyba moderátora ale predovšetkým poslanecká vizitka tulenieho IQ - bez urážky milých fúzatých zvieratiek.

Bolo komické ako Igor spupne mával so svojimi tabuľkami, ktoré nemajú hodnotu ani toaletného papiera a ktoré už každému lezú na nervy. Igor nemá na to, aby si uvedomil, že z tabuliek sa národ nenaje. A to s nimi mával aj tým vyše 900 000 slovenským občanom, ktorí žijú v chudobe. Pre tých sú Igorove vyfarbené tabulečky šum a fuk.

Pozitívom „na telovej“ debaty v Markíze bol Igorov komunikačný výprask. Na argumenty predsedu Slovenskej národnej strany Andreja Danka bol Igor prikrátky.

Guru z planéty OLANO nezostal dlžný svojej povestnej zádrapčivosti

Natoľko prepadol vlastnej „výnimočnosti“, že si ani nevšimol zákrok televíznej réžie, ktorá mu v jednej chvíli vypla mikrofón aby ho udržala na uzde.

Človek, ktorý má problém počúvať, kontrolovať sa, slušne reagovať a kultivovane sa správať, nemá loziť do televízie. Inak mu v ringu hrozí k.o. alebo uterák, aj to ešte spotený.

Že to Matovičovi konečne dopne ? Možno, veď po takom jednoznačnom výprasku musí nasledovať minimálne sanatórna starostlivosť – s dlhou mediálnou diétou.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik