Moskva sa pripravuje na Wagnerovcov (VIDEO)
24 | 06 | 2023 I Milan Laca

Granátomet a obrnený transportér spozorovali pri vstupe do Moskvy.

Na juhozápade Moskvy bol nainštalovaný granátomet a obrnený transportér (APC). Video z miesta činu zverejnil telegramový kanál Shot.

Prípravy v Moskve

Prípravy

Video ukazuje stanovište dopravnej polície, neďaleké opevnenie z vriec s pieskom, za ktorým je vojak v prilbe. Na stojane a obrnenom transportéri je aj 30-milimetrový automatický granátomet. Video je z moskovského  okresu Jaseňovo.

Zvláštny režim

V Moskve a Moskovskej oblasti vyhlásili  režim protiteroristickej operácie. Na cestnom okruhu okolo Moskvy bolo vidieť aj kolónu vojenských nákladných áut.

Prigožin v hľadáčiku ruskej FSB! Vo vnútri Ruska to vrie
Zakladateľ súkromnej armády PMC Wagner Jevgenij Prigožin obvinil klasickú ruskú armádu, že vtrhla do tábora wagnerovcov a pobila „veľké množstvo“ žoldnierov. Prigožin vyzval Rusov, nech sa pridajú na stranu wagnerovcov a vykorenia ono „zlo“ v... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik