Mizík nemohol variť halušky. Lebo primáto Poltára zakázal a Pročko sa baví (VIDEO)
24 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Poslanci ĽS NS o sebe nedávajú vedieť často, no aj oni si robia predvolebnú kampaň, zbierajú podpisy pod svoju petíciu za mier. A k tomu patrí účasť na rôznych podujatiach, ktorým leto doslova praje. Takou bola aj súťaž vo varení halušiek, kde si vraj primátor podľa Stanislava Mizíka urobil vlastný výber.

Mizík v staršom videu upozorňuje na možnú zákulisnú dohodu po tom, ako skonštatuje, ktoré strany sa súťaže zúčastniť mohli. Video však vytiahol poslanec za OĽaNO Pročko, ktorého priaznivci Mizíkovi veľmi nevkusne nakladajú napríklad aj za jeho vek.

Prísny výber

„Môže sa tu zúčastniť Smer, Republika, SNS, Hlas, ale my sa nemôžeme,“ hovorí Mizík vo videu ešte z mája, kedy sa súťaž vo varení halušiek v Poltári konala.

„Dávno nám bolo povedané, že bola urobená zákulisná dohoda medzi stranami, ktoré si chcú rozobrať Slovensko po tejto darebáckej vláde,“ konštatuje Mizík. Na dôkaz svojho tvrdenia prechádza miestom konania súťaže, kde poukazuje na stanovištia jednotlivých politických strán.

Matúš Šutaj Eštok: Štefan Hamran o ilegálnych migrantoch klame (VIDEO)
Kým sa Slovensko zaoberalo duom Kollár-Richterová a rozhodnutím prezidentky nekandidovať v ďalších prezidentských voľbách, v Komárne sa konala tlačová beseda policajného prezidenta Štefana Hamrana a primátora mesta Bélu Keszegha, ktorí sa aj Matúša... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Tolerancia v praxi

Na toto video upozornil poslanec za OĽaNO Jozef Pročko s tým, že v statuse si schválne „nenápadne“ podal Mizíkovu výslovnosť, lebo „Škandál v Poutári“. Aj komentáre pod statusom Pročkovho kolegu nijako nešetria.

„Prihlasovalo sa cez počítač a ty si sa asi neprihlásil lebo nevieš robiť s počítačom asi v tom bude problém,“ myslí si jeden z diskutujúcich.

Narážok na Mizíkov vek typu „Nech opatruje vnúčatá,“ nájdete niekoľko. Pravda, táto je z nich asi najslušnejšia.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme