Krúpa obhajuje Kollára
24 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Kauza predsedu NR SR spred 12-tich rokov, kedy Barbora Richterová podľa neho takmer zabila ich „decko“, následne na čo jej on dal „pár faciek“ už nabrala obludný politický rozmer. Zaoberajú sa ňou orgány činné v trestnom konaní, preberajú ju Kollárovi poslaneckí kolegovia, hovoria o nej ľudia pri pracovnom obede či známi čakajúc na zastávke MHD. Najnovšie si na šéfovi Sme rodina zgustol Juraj Krúpa (SaS).

Niečo na obhajobu Borisa Kollára

"To, že vytrieskal svoju družku, nebolo v kruhoch, v ktorých sa Boris dlhodobo pohyboval považované za žiadny morálny prešľap, ale naopak, za úplne bežný a dokonca oceňovaný skutok hrdinstva. Takže mlátenie ženy je vlastne takou jeho nostalgickou spomienkou na mladosť. A tu už "obhajoba" končí," prízvukuje Krúpa.

A dodáva: "My by sme mu mali odporučiť, aby sa do čias svojej mladosti vrátil naplno a postavil sa na štand, ktorý mu je srdcom najbližší. Kšeftár s bonami pred Tuzexom."

Krúpa odporúča pánovi predsedovi, aby si najbližšie na bitku zavolal rovnakú váhovú kategóriu a predovšetkým, nech je to chlap! "Tĺcť ženu totiž dokáže ktorýkoľvek kŕčmový vagabund. Ak by zrovna bol aj predsedom. Občas sa však stáva, že "hrdinovia" trieskajúci ženy schytajú od normálneho chlapa facku, po ktorej im zostane na krku závit, vyrezaný sopľom," uzavrel politik.

Boris Kollár: Budú dôkazy na to, že Richterová klame
Po vyjadreni Richterovej a po zasadnutí Výboru NR SR pre kontrolu SIS vydal Boris Kollár (Sme rodina) tlačové vyhlásenie, v ktorom uviedol, že verí, že sa bude dať dokázať, že Richterová o zneužití áut SIS klame. Na sociálnych sieťach už nie... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik