Žilinskí špeciáli oslávia 30. výročie pluku ukážkami na Vodnom diele Žilina
23 | 06 | 2023 I Ivan Brožík/ TA SR

Príslušníci 5. pluku špeciálneho určenia v Žiline si v sobotu (24. 6.) pripomenú 30. výročie vzniku na Vodnom diele Žilina. Podľa hovorcu Síl pre špeciálne operácie Ozbrojených síl SR Mária Pažického je podujatie otvorené pre verejnosť, ktorej predvedú dynamické aj statické ukážky.Informuje TA SR.

Doplnil, že nebudú chýbať zoskoky, zlaňovanie, boj v zastavaných priestoroch, spoločný zásah so žilinským pohotovostným policajným útvarom, strelnica, potápači či rôzne druhy techniky a zbraní. "Každú hodinu od 9.00 h do 13.00 h bude premávať autobus od 5. pluku špeciálneho určenia na trase kostol sv. Štefana – Mostná – Vodné dielo Žilina. Späť bude autobus premávať každú hodinu od 9.30 h," dodal Pažický.

Politológ: Kollár by mal odstúpiť
Okrem možnosti kandidatúry prezidentky verejnou mienkou pohla aj tlačová beseda, ktorou druhý najvyšší ústavný činiteľ Boris Kollár (Sme rodina) prepieral na verejnosti najšpinavšiu bielizeň – dramaticky sa snažil ospravedlniť to, že udrel matku... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik