Primátor Zdenko Čambal si riadne podal prezidentku
23 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Prezidentka vyhlásila, že dôvodom, prečo nebude kandidovať je únava, znechutenie, vysilenie a obavy o rodinu. Chceme ju všetci spoločne ubezpečiť, že rovnako pociťujeme únavu, znechutenie, vysilenie a obavy o rodinu." Pekne z mosta do prosta začína Zdenko Čambal.

"Pociťujeme ich od februára 2020, keď svojimi misiami zachraňovala politických impotentov vo funkciách v rámci troch demisií a vlastným postojom k referendu ako k najvyššiemu princípu ústavnej demokracie."

Sme proti vojne

"Pravdepodobne vedela, že zlyháva, ale karty boli rozdané. Možno verila prezidentovi, ktorý pravidelne pri vystupovaní z lietadla robí kotrmelce a s vlastnými občanmi sa lúči pozdravom Nech Boh ochraňuje kráľovnú. Nám ostatným sa verchuška z hradného kopca snažila vysvetliť, že sme podporovatelia anexie, agresie a okupácie. Nestačíme sa čudovať, sme za mier a spoluprácu. Sme proti vojne a ctíme diplomaciu. Namiesto drahých granátov by sme mali piecť lacnejší chlieb."

Nedá sa viac mlčať

Možno raz zase americký prezident dostane Nobelovu cenu mieru za ukončenie vojny, ktorú rozpútal jeho predchodca. Všetci si pamätáme, ako si jeden z našich posledných premiérov nasadil vojenskú prilbu na hlavu už v Bratislave pred vycestovaním na Ukrajinu. Opäť by sme mali mať premiéra, ktorý by nemusel nosiť prilbu a najmä, aby sme ju kvôli Vám, dáma a páni, nemuseli nosiť my. Dnes už dokážu mlčať len sklenené ryby."

Zdenko Čambal, podpredseda SNS, primátor mesta Holíč

Nech skončí s rodinkárstvom a s korupciou
Slovenská národná strana vyzýva Borisa Kollára, aby po prevalení káuz o rodinkárstve a korupcii sa bezodkladne vzdal funkcie predsedu Národnej rady Slovenskej republiky. Píše o tom na svojom profile na sieti. "Je bezprecedentné, ak predseda... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme