PO COVIDOVÝCH „VAKCÍNACH“ VZRÁSTLI OCHORENIA SRDCA 133-NÁSOBNE!
24 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

NAJVYŠŠIE AMERICKÉ ÚRADY VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA PRIZNALI, ŽE PO COVIDOVÝCH „VAKCÍNACH“ VZRÁSTLI OCHORENIA SRDCA 133-NÁSOBNE! Dva hlavné úrady verejného zdravotníctva v Spojených štátoch amerických vykonali spoločnú štúdiu, ktorá ukázala šokujúci nárast rizika vzniku autoimunitného srdcového ochorenia u „plne zaočkovaných“ proti Covid-19. O téme informuje portál naturalnews.com.

Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) a Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) zistili, že v porovnaní so základným rizikom v bežnej populácii je riziko myokarditídy 133-násobne vyššie u tých, ktorí dostali mRNA „vakcíny“ od oboch hlavných výrobcov Pfizer/BioNTech a Moderna.

K štúdii publikovanej v časopise Journal of the American Medical Association (JAMA) prispeli výskumníci z niekoľkých špičkových univerzít a nemocníc z celej Ameriky.

Najrizikovejšia je Pfizer/BioNTech

Pomocou údajov z vládneho systému hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) dokázali CDC a FDA identifikovať 1 626 prípadov myokarditídy, ktoré boli krížovo skontrolované, aby sa zabezpečilo, že výsledky sú v súlade s oficiálnou definíciou myokarditídy CDC.

Na základe toho výskumníci dospeli k záveru, že najrizikovejšou mRNA „vakcínou“ z hľadiska potenciálnych negatívnych účinkov na zdravie je tá od Pfizer/BioNTech.

Vakcíny od Pfizeru podľa údajov zo systému VAERS spôsobili 105,9 prípadov myokarditídy na milión dávok po druhej injekcii u mužov vo veku 16 a 17 rokov. Vo vekovej skupine 12-15 rokov u mužov bolo po druhej dávke 70,7 prípadov myokarditídy na milión dávok.

Mužská veková skupina 18-24 rokov mala riziko 52,4 prípadov na milión podaných vakcín od Pfizeru a 56,3 prípadov na milión podaných vakcín od spoločnosti Moderna. Medián času od očkovania do nástupu symptómov bol len dva dni pre obe vakcíny

Keďže systém VAERS zachytáva len približne 1% poškodení vakcínou, aké je skutočné riziko autoimunitného ochorenia srdca po covidovom očkovaní?

Ako zistili predchádzajúce štúdie, prevažná väčšina srdcových problémov súvisiacich s covidovým očkovaním, približne 82%, sa vyskytuje u mužov.

Vo veľkej väčšine prípadov, okolo 96%, museli byť tí, ktorí dostali myokarditídu, hospitalizovaní a vo väčšine prípadov boli liečení nesteroidnými protizápalovými liekmi (NSAID).

V čase prepustenia zaznamenalo 87% hospitalizovaných vymiznutie symptómov, teda aspoň spočiatku. Nedá sa však povedať, čím môžu títo ľudia trpieť v priebehu nasledujúcich rokov, najmä vo vyššom veku.

Medzi najčastejšie hlásené nežiaduce účinky patria:

  • bolesť na hrudníku, tlak alebo nepohodlie (89%)
  • dýchavičnosť (30%)
  • abnormálne výsledky na EKG (72%)
  • abnormálne srdcové nálezy na magnetickej rezonancii (72%)

Dan Landa: Za covidu nešlo DRŽAŤ HUBU! A súdy nám dali za pravdu
Daniel Landa v posledných dňoch oslavuje úspechy so svojim novým albumom Minové pole, ktoré vyšlo osem rokov po predchádzajúcom štúdiovom počine Žito. „Sústredím sa teraz hlavne na to pozitívne,“ oceňuje spevák, že sa môže vrátiť k hudbe. Svoje... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Nepopierateľná súvislosť medzi covidovým očkovaním a ochoreniami srdca

Úrad CDC si uvedomuje silnú a nepopierateľnú súvislosť medzi covidovým očkovaním a ochoreniami srdca, preto spustilo program aktívneho skríningu pre dospievajúcich a mladých dospelých, aby sledovali vývoj ich zdravotného stavu po príhodách po očkovaní súvisiacich so srdcom.

Keďže covidové vakcíny sú k dispozícii len od konca decembra 2020 a do tiel ľudí sa reálne začali dostávať až v roku 2021, stále nie sú k dispozícii žiadne dlhodobé dáta na vyhodnotenie dlhodobého vplyvu očkovania na ochorenia srdca.

Organizácie American Heart Association (AHA) a American College of Cardiology (ACC) radia, aby sa ľudia s myokarditídou zdržali intenzívneho športu na 3 až 6 mesiacov, inak by mohli náhle zomrieť na ihrisku.

Až potom, keď bude mať normálne výsledky na EKG a iných testoch, by mal človek postihnutý ochorením srdca súvisiacim s covidovým očkovaním čo i len pomyslieť na obnovenie namáhavého cvičenia.

Záver

VAERS zachytáva len 1% všetkých poškodení zdravia a úmrtí súvisiacich s očkovaním. Takže akokoľvek sú tieto čísla a percentá šokujúce, je potrebné ich vynásobiť číslom 100, aby sme získali presnejší obraz o skutočnom počte poškodení zdravia a úmrtí z týchto „vakcín“.

VRAJ VAKCÍNA JE SLOBODA! Pfizer zverejnil KATASTROFÁLNE nežiadúce účinky (VIDEO)
Vedeli o tom od začiatku! Pfizer odovzdal Európskej liekovej agentúre (EMA) desivé čísla. Odovzdal ich v čase, keď celý svet už má za sebou povinné očkovanie “vakcínami plnými slobody”. No tým príbeh nekončí. Šialené Leyenovej zmluvy nám... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik