Monika Beňová o "fackách" Borisa Kollára
23 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Kauza predsedu NR SR spred 12-tich rokov, kedy Barbora Richterová podľa neho takmer zabila ich „decko“, následne na čo jej on dal „pár faciek“ už nabrala obludný politický rozmer. Zaoberajú sa ňou orgány činné v trestnom konaní, preberajú ju Kollárovi poslaneckí kolegovia, hovoria o nej ľudia pri pracovnom obede či známi čakajúc na zastávke MHD. Zaujala aj Moniku Beňovú (europoslankyňa, Smer-SSD).

Názor Moniky Beňovej vám prinášame bez redakčných zásahov tak, ako ho uverejnila na sociálnej sieti.

Nikdy nekomentujem súkromné životy politikov, a vlastne nikoho. Každý z nás robí v súkromí vlastné rozhodnutia a nakoniec ju/ho budú súdiť vlastné deti.

Preto som nikdy nekomentovala ani nemudrovala o živote a deťoch a ženách a všetkom okolo toho ani vo vzťahu k Borisovi Kollárovi, s ktorým sa navyše veľa rokov poznám.

Mám zato, že každá z mamičiek jeho detí vedela, alebo aspoň mohla tušiť, že nie je “štandardný” partner do rodinného života, možno s výnimkou Sašinej a Nataliinej maminy.

A úprimne, ani neviem, koľko detí naozaj má.

Bývalý český premiér - úplne zbytočná vojna, kto a prečo ju predlžuje?
"Jiří Paroubek: Úplne zbytočná vojna? Kto a prečo ju predĺžil!?" Znie titulok komentára bývalého predsedu vlády Českej republiky pre web vasevec.parlamentnilisty.cz. Redakcia HD pre berá komentár bez redakčného zásahu. "V serióznych médiách na... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Je to jeho vec a vačšia zodpovednosť je na tých, ktoré s ním tento život rozvíjali. Tak to proste ja vnímam. Ako matka.

Boris Kollár však je PREDSEDA NR SR. A tak sa samozrejme aj naňho obracajú oči mnohých ľudí, ktorí ho sledujú.

Zároveň reprezentuje Slovensko z jednej z najvyšších ústavných funkcií.

Áno, je určite príma brávať deti na dovolenky, plesy či módne prehliadky. Nie je to síce vymieňanie plienok, nočné vstávanie, chodenie po doktoroch či písanie domácich úloh, ale jemu a aj mamám jeho detí to tak zrejme vyhovuje. Netají sa tým a ony tiež nie, tá posledná dokonca urobila “anketu” aké meno by mala Borisovmu 15 dieťaťu dať. OK, nová doba, komu sa páči lajkuje a komu nie, nemusí si o tom čítať.

Lenže predseda NR SR na vlastnej tlačovej konferencii povedal, že Barboru vyfackal. Dôvody môžeme veriť jemu alebo jej. Každopádne, facky boli.

Boris Kollár nie je iný človek a muž ako ostatní. A priznať sa k tomu, že zbil svoju vtedajšiu partnerku nie je žiadne hrdinstvo a ani nato neexistuje žiadne akceptovateľné “vysvetlenie”. Zvlášť preto, že je predsedom NR SR.

Preto by nemal čakať na návrh na vyslovenie nedôvery, ale ak ešte chce v politike pôsobiť naďalej, mal by odstúpiť sám a ospravedlniť sa. Nielen za facky, ale aj zato, ako sa ich snažil “ospravedlniť”.

Gen. Viktorín: Som rád, že sa začína hovoriť o odlive mozgov
Množstvo študentov odchádza za štúdiom do zahraničia, mnoho Slovákov sa zo Slovenska odsťahovalo za lepším životom. Všíma si to programové vyhlásenie vlády, ktoré síce nebolo prijaté, no táto jeho časť rozprúdila diskusiu, ktorú víta aj generál vo... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Už len dodám, že Zoroslava Kollára nepoznám a nikdy som sa s ním nestretla. Dokonca som sa o tejto téme ani nerozprávala s kolegami so Smeru.

Je to môj názor. Ženy a maminy.

PS: Boris a Barbora, obaja si uvedomte, aký dopad má vaše verejné vystupovanie k tejto téme na vaše deti

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik