Hlas ľudu: Pľujte na Borisa!
25 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Stačilo, aby sa ozvala jedna zbitá žena, a z „úctyhodného“ predsedu parlamentu odrazu je násilník, bitkár, mafián, vyvrheľ. Plagiátor a smilník, čo chce šukať s nezrelými dievčatami. Ba dokonca aj s takými, čo pod ženskými šatami pipíka schovávajú.

A kde sme boli doteraz? Prečo sme boli ticho, keď sme vedeli, ako zbohatol? Keď sa s ním točili smotánkové rozhovory, keď sa objavoval na plesoch v nablýskanej spoločnosti? Prečo sme čušali, keď sme vedeli, že žije v háreme?

Nespomínam si, že by sa okrem Fica niekto verejne vyjadroval, že druhým najvyšším ústavným činiteľom je takýto amorálny človek. Predstavte si, že to bol ten istý Fico, ktorý kritizuje aj prezidentku. Hovorí nepeknú pravdu o špeciálnom prokurátorovi. Aj o špinavých praktikách policajných vyšetrovateľov. O médiách, kde ho novinári prerušia vždy, keď hovorí svoj názor. Fico, ktorý sa stal synonymom toho najhoršieho, čo kráča po zemi. Aspoň po tej našej, slovenskej. Tak sme sa naučili čušať a nehovoriť pravdu, keď to mocným nevyhovuje. Zalepili sme hubu médiám a čušali sme aj pri Borisovi. Nikto si nespytoval svedomie, keď zaňho hlasoval. Lebo veď správny človek, správni ľudia. Fico, ty drž hubu, nekritizuj! A teraz zrazu aká pravda! Že koho to máme na čele parlamentu! Akého morálneho a bezúhonného človeka! No fuj!

Morálny a spoločenský úpadok sú zrkadlom dneška. Klamári a podvodníci sa majú lepšie ako poctiví a čestní ľudia. Kto z nás si môže kúpiť vilu na Miami, ranč v Austrálii?! Ja? Ty? A nikto s tým nič neurobí.

Tak ako to chlapča v rozprávke vyjavilo pravdu, že cisár je nahý, tak musela prísť žena, ktorá povedala, že Boris je násilník a bitkár. Ľudia uverili a zrazu si spomenuli na všetku špinu, čo na ňom bola. A kričali spolu s demokratkami: „Odstúp, Boris, to predsa nejde mať na čele parlamentu takého netvora!“ A pľuli naňho zo všetkých strán. Jednak preto, lebo si to zaslúžil, ale hlavne preto, lebo v predvolebnom boji človek ani vlastného Borisa nepozná.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Monika Beňová o "fackách" Borisa Kollára
Kauza predsedu NR SR spred 12-tich rokov, kedy Barbora Richterová podľa neho takmer zabila ich „decko“, následne na čo jej on dal „pár faciek“ už nabrala obludný politický rozmer. Zaoberajú sa ňou orgány činné v trestnom konaní, preberajú ju... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik